זקוקה בדחיפות לכמה תמונות

• הוסף לסימניות
אני צריכה כמה תמונות:
מצילתיים
קשקשנים
תוף (לא תופים רגילים אלא מה שנקרא תוף מרים)
מפוחית

תודה למסייעים!!!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת???
קצת דחוף לי

• הוסף לסימניות
מפוחית

קבצים מצורפים

• 227463_6610.jpg
    1.2 MB · צפיות: 15
  • 512617_18928919.jpg
    1.9 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תוף מרים

קבצים מצורפים

• 1024664_89548766.jpg
    1.8 MB · צפיות: 33
  • 658069_81627762.jpg
    3.7 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חסר לי רק תמונה של קשקשן
אם מישהו יוכל להוריד לי, זה יעזר לי מאד
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
עוד?

קבצים מצורפים

• 966994_93934211.jpg
    KB 802.3 · צפיות: 16
  • MB3602-notes-tambourine-L.jpg
    KB 15.2 · צפיות: 9
  • kids-light-up-tambourine.jpg
    KB 84.4 · צפיות: 11
  • MT608-musical-red-yellow-green-orange-coloured-tambourine-L.jpg
    KB 21.3 · צפיות: 10
  • Triangle_instrument.png
    KB 3 · צפיות: 13
  • Vol_104_EG054.JPG
    KB 428.5 · צפיות: 0
  • Vol_104_EG060.JPG
    KB 455.7 · צפיות: 16
  • Vol_104_EG062.JPG
    KB 373.7 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה