כללי זקוקה המלצה ממבינים בלבד לגבי פונט באנגלית

• הוסף לסימניות
זקוקה בדחיפות להמלצה על פונט טוב באנגלית (עדיף למשהו שקיים במאגר במחשב) או למשהו חינמי. (לבניית לוגו לרופא)

תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
יש חוסר התאמה בין פונט טוב לפונט חינמי...
עם זאת, ניתן איכשהו להמליץ על פונט CALIBRI החינמי.

• הוסף לסימניות
באנגלית יש הרבה מאד פונטים חינמיים, כך שגם אם רק חצי אחוז הם פונטים טובים, מדובר בכמה מאות או אלפים.
אבל הדבר הראשון שאת צריכה לחשוב עליו הוא ההתאמה לעברית.
האם יש גם לוגו בעברית? או לאו דוקא לוגו אלא כל טקסט אחר כגון כתובת וכד'?
שאז גם הפונט הכי טוב לא תמיד ייראה טוב אם המקבילה העברית לא מתאימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;560760:
באנגלית יש הרבה מאד פונטים חינמיים, כך שגם אם רק חצי אחוז הם פונטים טובים, מדובר בכמה מאות או אלפים.
אבל הדבר הראשון שאת צריכה לחשוב עליו הוא ההתאמה לעברית.
האם יש גם לוגו בעברית? או לאו דוקא לוגו אלא כל טקסט אחר כגון כתובת וכד'?
שאז גם הפונט הכי טוב לא תמיד ייראה טוב אם המקבילה העברית לא מתאימה.

זה לא מדוייק.
פונט איכותי הוא פונט שטיפוגרף ישב ועבד עליו.
הוא פונט שכולל מספר רב של משקלים (באנגלית יותר מבעברית מכיוון שלכל משקל יש גם משקל נטוי).

אני לא מכירה אופציה חינמית כזאת באנגלית.
אם אתה מכיר אשמח אם תשתף אותי.

• הוסף לסימניות
אני חולק על ההגדרה שלך לפונט טוב

יש פונטים רבים שעוצבו ע"י טיפוגרפים בכירים מאד, שיש להם כמה משקלים, אבל הם פונטים גרועים:
א. הם לא יפים
ב. הם לא נוחים לקריאה
ג. הם לא משרתים שום מטרה

ריבוי משקלים זה יתרון עצום לפונט, אבל בשביל לוגו בד"כ מספיק משקל בודד, לפעמים שניים.

• הוסף לסימניות
טוב אני רואה שהתפתח כאן דיון.. מדובר בעצם בלוגו באנגלית (שם הרופא) כשהסלוגן המצורף הוא בעברית. כיוון שיש לי זכות קנייה בפונטביט חשבתי על אחד מהפונטים הלועזיים שלהם ( אין הרבה ).אבל אם יש איזושהי המלצה אשמח. אני אמורה לשלוח להם את הסקיצות היום בלילה כך שכל המלצה מיידית תתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
ספוליר לועזי מאוד היה שמיש לי (לכותרות אתרים), והיום היתי קונה גם טיפוגרף הלועזי.

לדעתי אם פונטביט היו ממליצים/מוציאים לשלאגר גרסא לועזית ולפורמלה, קרנו של ספוילר בכלל היתה יורדת מעט.

• הוסף לסימניות
ממש לא שווה לבזבז משקלים של פונטביט לגופנים לועזיים שלהם!
אם את מחפשת משהו חינמי שיושב טוב, לכי על Kozuko.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה