זקוקה לדרייבר לוינ. 10 למדפסת זירוקס WorkCentre PE16

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיבלתי את המדפסת, ואני זקוקה לדרייבר לחלונות 10.
תודה!

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על התקנת הקובץ.
יש תוכנה של המדפסת שכבר מותקנת?
אם כן תסירי אותה.
כבר חיברת את המדפסת למחשב?
אם כן, תסירי את ההתקן, תחפשי בהגדרות "מדפסות" ותסירי את המדפסת

• הוסף לסימניות
יש תוכנה של המדפסת שכבר מותקנת?
אם כן תסירי אותה.
כבר חיברת את המדפסת למחשב?
אם כן, תסירי את ההתקן, תחפשי בהגדרות "מדפסות" ותסירי את המדפסת

הסרתי.
להתקין כשהמדפסת מחוברת, לא?

• הוסף לסימניות
עדיין כותב את אותה הודעת שגיאה. הסרתי התקנה קודמת, ניתקתי את המדפסת.

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה מה שהעלו לפני
אם לא אני מצרף כאן, צרפתי גם קובץ לאיתור דרייבר ששימש למערכות ישנות יותר אולי זה יועיל גם כאן

קבצים מצורפים

• PE16entwain.zip
    4.1 MB · צפיות: 11
  • WinFMU_2.3.3.47_hebrew.zip
    KB 771.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הגיע ללא דיסק. גם אם היה מגיע דיסק - מדובר בדרייבר ישן. אני צריכה מעודכן לוינ. 10.
באתר שלהם הם לא מביאים לגירסאות החדשות דרייבר אלא רק את הכלי הנ"ל שאמור לסייע.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מקווה שזה מה שהעלו לפני
אם לא אני מצרף כאן, צרפתי גם קובץ לאיתור דרייבר ששימש למערכות ישנות יותר אולי זה יועיל גם כאן

תודה. זה עזר, בשביל המדפסת. [הקובץ השני WINFMU - הובא כבר קודם, הוא לא עזר].
עדיין המחשב לא מזהה את הסורק שבמדפסת.
יש תוכנות סריקה אוניברסליות?

• הוסף לסימניות
זה התקין לי תוכנת סריקה של וינדוס. יש לי תוכנת סריקה במחשב.
הבעיה שהיא לא מזהה את הסורק שבמדפסת.

• הוסף לסימניות
יצרתי קשר עם התמיכה. אין למדפסת דרייבר לוינ. 10.
הצלחתי בכל אופן להתקין דרייבר שיזהה את המדפסת ויוציא הדפסה, אך הסורק לא זוהה, כפי שכתבתי לעיל.
אשמח אם למישהו יש פתרון שיזהה את הסורק.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה