זקוקה להמלצה על נגר או חברת מטבחים

• פותח הנושא שיר למעלות
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באזור מודיעין עלית - בני ברק.

במחיר שפוי.

• הוסף לסימניות
ישראל- טאצ' מטבחים,
יש לו כאן ניק.

עושה עבודה מקצועית ומדוייקת להפליא, בעל ראש גדול ומבין מאד

• הוסף לסימניות
מטבחי אורכיד, ירושלים.

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם שניהם
מומלצים בחום

• הוסף לסימניות
בר גל
חולון
מעולים

• הוסף לסימניות
דני לוי -עובד במתיתיהו
עבודה מדויקת ויפיפיה

• הוסף לסימניות
משה כהן זול מכולם מקצועי וותיק בעיקר אמין פתח תקווה
אני מחפש את הטל

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
זקוקה להמלצה על נגר או חברת מטבחים באזור מודיעין עלית
רותי, מה הניק של ישראל- טאצ' מטבחים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י noas;2079656:
בר גל
חולון
מעולים
אכן עכשיו סיימנו מטבח אצל ברגל.אין מילים.הם עושים גם עבודות נגרות רק עכשיו נודע לי כשחיפשתי ארון לחדר ילדים
אם תירצי אעלה תמונה של המטבח שעשו לי

• הוסף לסימניות
אשמח.
אם תוכלי גם לתת סדר גודל של מחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו גם בהתלבטות כרגע לגבי הרמת דיוק של ברגל נשמח לקבל חוות דעת וכן את התמונה של המטבח שלך,

תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה