זקוקה לייעוץ בענין טיולון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;435407:
שמעתי ש"בייבי ג'וגר" עולה בחסדי שמואל בסביבות 700-800 ש"ח, והתאומים של "בייבי ג'וגר" עולה עוד פחות מזה...

הייתי שמחה שזאת היתה גם מציאות ולא רק שמועה...

• הוסף לסימניות
לגבי "איה ביבי", אם את מאלה שאוהבים להעמיס תיקים ושקיות על העגלה, לא מומלץ, כי היא נוטה להתהפך בקלות. (בחתונה שהייתי, העגלה בשולחן ליד,מתוצרת "איה בייבי"התהפכה עם כל מעבר או אפילו הדיפה קלה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;435468:
לגבי "איה ביבי", אם את מאלה שאוהבים להעמיס תיקים ושקיות על העגלה, לא מומלץ, כי היא נוטה להתהפך בקלות. (בחתונה שהייתי, העגלה בשולחן ליד,מתוצרת "איה בייבי"התהפכה עם כל מעבר או אפילו הדיפה קלה)

ההערה כונה מאד לגבי הדגם הישן. בדגם החדש עם הגלגל האחורי הגדול יותר זה פחות מתהפך.
וגם מקלרן מתהפכת כשמעמיסים עליה מדי הרבה.

• הוסף לסימניות
מהכרות אישית מאד עם סחורת החנות "בייבלוק" בי-ם,
את יכולה להשיג דגמים משנים קודמות, חדש עם אחריות בסביבות המחיר שלך ויותר זול.
עד לא מזמן היה להם טיולונים של סילבר קרויס ב-600 בערך, לא יודעת מה נשאר היום.

ליתר הגינות אוסיף שאני מפרסמת אותם, אבל אתם יכולים לבדוק בעצמכם.

• הוסף לסימניות
הדגם החדש של צי'קו מאוד מאוד פופולרית.
אני רואה עשרות כאלה ברחוב. ומחירה אכן בערך 500ש"ח

שמעתי מהרבה שהם מאוד מרוצים ממנה.
לי יש דגם ישן יותר של צי'קו (דגם לונדון) שקיבלתי מ"אור מאיר ופרומה" והוא גם מאוד קל ונח,
אך נוטה להתהפך אחורה וגם א"א לעלות איתו הפוך במדרגות.
מהצד שני, הגלגלים הקטנים מאפשרים לעלות קדימה במדרגות, מה שנראה לי יותר נח.

• הוסף לסימניות
אני קניתי טיולון של בייבי סייף, מחירו 400 ש"ח, מגיע בצבעים שחור/אדום/כתום/כחול/אפור
אחריות ע"י יבואן פג בישראל, יציבה מאד ומושב רחב (יותר מאיזי בייבי ודומיו)
החסרונות: הריפוד מחובר עם ברגים, המעצורים בגלגל האחורי בולטים ומפריעים לעלות במדרגות (ניסרתי אותם), בהתחלה העגלה נסעה קצת "קשה" אחרי חודש היא התחילה לנסוע טוב.
בקיצור, אם את מחפשת עגלה בסביבת מחיר כזו ולא מעונינת להשקיע מידי - אז היא ממומלצת בחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צורה וצבע;435407:
שמעתי ש"בייבי ג'וגר" עולה בחסדי שמואל בסביבות 700-800 ש"ח, והתאומים של "בייבי ג'וגר" עולה עוד פחות מזה...

התקשרתי לשם, הם לא אומרים מחירים בטלפון, אבל הם אמרו שהיא ממש לא עולה ככה,
אלא "קצת פחות מכפול".

מישהו יודע על מקום שניתן להשיג בו את הבייבי ג'וגר במחיר סביר?
או אולי מישהו מכיר מישהו שיכול להביא מחו"ל? שמעתי ששם המחיר 200$.

• הוסף לסימניות
מאד מרוצה מציקו החדשה (הגלגלים הקדמיים לא כפולים)

• הוסף לסימניות
מרוצה מאד מאד מ"איה בייבי"[לא החדיש-שזה ממש לא נח,אלא הישן המחודש ז"א עם גלגלים גדולים] עלתה לי 530 ש"ח
שמעתי עליה מלא מחמאות .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalush;435680:
התקשרתי לשם, הם לא אומרים מחירים בטלפון, אבל הם אמרו שהיא ממש לא עולה ככה,
אלא "קצת פחות מכפול".

מישהו יודע על מקום שניתן להשיג בו את הבייבי ג'וגר במחיר סביר?
או אולי מישהו מכיר מישהו שיכול להביא מחו"ל? שמעתי ששם המחיר 200$.

עולה בארץ 1500-1700
בחול 200$ (לפני שנה בערך, אולי התעדכן)
אם את מוצאת משהו שמביא, יש לי עוד עשרים שירצו... אבל נדיר למצוא משהו שיסכים לסחוב לך קרטון עם עגלה..

• הוסף לסימניות
לאף אחת אין נסיון עם הסילבר קרוס?

• הוסף לסימניות
יש בירושלים אדם פרטי שמוכר את הבייבי ג'וג'ר במחיר מוזל מהחנויות -
מס' הטלפון שלו:0548456445

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;435820:
לאף אחת אין נסיון עם הסילבר קרוס?

לי יש אותה,
היא בסדר, היא לא זולה במיוחד, אבל אני לא בעננים,

אמרו לי בחנות שהיא לא יורדת מהמקלרן, וזה לא נכון,
(בשעה שבאתי לקנות מקלרן, והמליצו לי יותר עליה :rolleyes:)

יש לי אותה חצי שנה בערך, והגלגלים כבר נשחקו, חוץ מזה, הצבעים שלה יפים, היא נוחה, ומתכבסת טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;435828:
יש בירושלים אדם פרטי שמוכר את הבייבי ג'וג'ר במחיר מוזל מהחנויות -
מס' הטלפון שלו:0548456445

הוא מוכר עם אחריות?

• הוסף לסימניות
לא!
יש כמה שמוכרים בבתים ב1200 בלי אחריות

• הוסף לסימניות
אינגליזינה -נמכר בדרך כלל ברשת שילב -פשוט מ ו צ ל ח ת!!

יציבה, חזקה, אכותית, מתפרקת לכביסה

קבצים מצורפים

• AdImage5736.jpg
    KB 5.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני ראיתי עכשיו אינגליזונה (יש ל2 גיסות) זוועה! המחיר גבוהה. והעגלה לא עולה במדרגות, רק ישר. הידיות נשחקות בקצב בקיצור ממש לא מומלצת!
לי היה מקלרן, 3 מצבים. נהנתי ממנה מאד. עולה במדרגוצ מתקפלת בקלות והריפוד נשלף בקלילות לכביסה. הביאו לי אותה מחו"ל לפני 2+ עלתה אז באזור 200$ בשנה האחרונה אני יודעת שקנו בדיוטי פרי עגלת מקלרן 5 מצבים במחיר הזה (נראה לי, אני לא בטוחה 100%)

וד"א עגלת הסבייקס שדובר עליה למעלה, מדהימה! ראיתי אותה ממש יפה! רק המחיר אני לא זוכרת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד על איזה גיל מדובר
לדעתי מנסיון אם התינוק רק עובר לישיבה כדאי יותר להשקיע . היה לי טיולון של פאג עכשיו זה ה3D (לא יודעת אם יש היום טיולון בלי השכיבה) השתמשתי בה עבור 3 ילדים והיא נשמרה מעולה.
לקטנה שלי קניתי בגיל שנה וחצי טיולון של דוקטו בייבי פשוט, ונהרס מהר מאוד.

אני חושבת שלפעמים כדאי להשקיע 100 - 200 ש"ח יותר במקום לקנות אחרי תקופה קצרה עגלה נוספת באותו מחיר
גם שמעתי על טיולון של קוויני 3 גלגלים קטן ופרקטי (לא הדגם הענק) 3 גלגלים קטנים ו2 ידיות אמרו שהיא מאוד נוחה.

ועוד עיצה קטנה אם את מהמרכז כדאי ללכת לביבישיק בג. שמואל יש להם מבחר גדול ומחירים הכי נמוכים.
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן.
הייתי היום ב'פריש', לא התלהבתי מהאיה בייבי, הדוגמא די ישנה, מצד שני גם המוכרת אומרת כמו ששמעתי מכן, שזו עגלה טובה מאוד.
האיה בייבי עולה שם 590, שמעתי כאן מחירים הרבה יותר זולים, למישהו יש מושג היכן בבני ברק משיגים אותה במחיר יותר זול?

ראיתי גם את הסילבר קרוס, המוכרת אומרת שהיא לא יורדת באיכותה מהמקלרן, אשמח לשמוע אם זה נכון ועד כמה, כי המחיר הרבה יותר זול (750 ש"ח) ומהעיצוב ממש התלהבתי, עגלה ממש יפהפיה, השאלה עד כמה היא איכותית.

לעניין הצ'יקו, אומרים שהמשתמשים בה מתחלקים לשני קבוצות: קבוצה של חסידים נלהבים וקבוצה של מאוכזבים, איך זה יתכן? זו עגלה טובה או לא?

(אגב, למי שלא חשוב היופי, בפריש יש מקלרן בצמבעי כחול בורדו בערך ב-750 ש"ח)​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת