כללי זקוקה ליעוץ בעיצוב למוסדות עבור תורמים

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני עושה עבודה רצינית בתחום הזה. עד היום היו לי עבודות מתחומים שונים לגמרי.
אשמח אם יש משהי עם נסיון רב, שתוכל קצת לייעץ לי בפרטי. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
זה די דחוף!

• הוסף לסימניות
איזה סוג יעוץ את מחפשת?
אם בהשראה?
תעשי חיפוש כאן בפורום "תורמים" אני מאמינה שזה ייתן לך הרבה
או שתיכנסי לתיקי עבודות של הניקים הרציניים/ות פה בפורום.
אם בתחום אחר אולי כדאי שתפרטי ואז יוכלו לעזור בשמחה אני מאמינה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1877039:
פעם ראשונה שאני עושה עבודה רצינית בתחום הזה. עד היום היו לי עבודות מתחומים שונים לגמרי.
אשמח אם יש משהי עם נסיון רב, שתוכל קצת לייעץ לי בפרטי. תודה מראש.

ראשית כל, מנסיון של יח"צ לתורמים עבור עמותות, מוסדות וארגונים מכל גווני הקשת עליך להתייחס:
1) קודם כל בירור מי קהל היעד, מיהם התורמים הפוטנציאליים אליהם יגשו עם החומר שאת מכינה. כל צורת העבודה מושפעת מנתון ראשוני זה.
2) תלמדי טוב טוב את המוסד אותו את עומדת ליחצן על מעלותיו ומגרעותיו.
3) (ואולי זה הראשון) בדרך כלל העבודה אינה רק עיצובית. יח"צ איכותי שמצפים ממנו לתוצאות טובות בנוי על אסטרטגיה וקופי' משובחים ועוד.
4) בחינת התקציב
5) אחרי שבדקת את הנ"ל אוכל לנסות לסייע לך באישי (כפי הזמן:))

הרבה הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1877202:
איזה סוג יעוץ את מחפשת?
אם בהשראה?
תעשי חיפוש כאן בפורום "תורמים" אני מאמינה שזה ייתן לך הרבה
או שתיכנסי לתיקי עבודות של הניקים הרציניים/ות פה בפורום.
אם בתחום אחר אולי כדאי שתפרטי ואז יוכלו לעזור בשמחה אני מאמינה.

השראה, גם. חיפשתי, לא מצאתי הרבה. כרגע אני צריכה להכין תעודת שותפות בשילוב עם תמונות. מחפשת רעיון למשהו יוקרתי, יפה ועדכני.
וכן- מאיפה לוקחים חומר? אין לי תקציב לקנות חומרים יקרים. אפשר להוריד משאטר? מה כותבים בחיפוש?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
איזה פונט כדאי לי להשתמש עבור כתב שותפות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה