כללי זקוקה ליעוץ בתמחור לעצוב עתון...

• הוסף לסימניות
נתונים:

עצוב עתון בית ספרי.
21 עמודים - כולל שער.
כל העמודים מופיעים על אותו עיצוב.
עימוד,והוספת תמונות- בכל עמוד לפי התוכן.
לא כולל הקלדה - פרט לשני עמודים.
צבעוני כמובן.

כמה הייתם מתמחרים...??
אנא המנעו מתגובה של: 'תלוי לפי כמה שעות עבדת...' אני רוצה לשמוע כמה שווה כזו עבודה בכללי,לא לפי שעות.

• הוסף לסימניות
לדעתי, מחיר המינימום הוא 1000 ש"ח אבל יכול גם להגיע לכפול, תלוי ברמת העבודה ועיצוב עמוד האב וברמת מורכבות הכנסת התמונות (האם כולל צריבת תמונות? אפקטים לשילוב התמונות? עיבוד התמונות לפני העימוד? תמונות במחשב או שצריך לסרוק?).

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת באזור 1000-800

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לעוד מחווי דעה...

• הוסף לסימניות
למה את צריכה עוד מחווי דעה?
נשמע לך יקר? זול?
יש לך פה שער שזה בסביבות 350 שקל
עמוד מאסטר בסביבות 200 שקל
ועימוד מורכב שזה תמונות + טקסט כל עמוד בסביבות ה15 שקל
ועוד הקלדה, שזה הדבר הכי שנוי בעולם לפחות עלי (חוץ מהקלדה בפורום)
תכנסי לבית דפוס לא תקבלי הצעת מחיר רחוקה מזו
תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;392731:
ועוד הקלדה, שזה הדבר הכי שנוי בעולם לפחות עלי (חוץ מהקלדה בפורום)

אגב, אני על הקלדה לוקחת מחיר רגיל שלי לשעה של גרפיקאית...
ומודיעה ע"כ ע"מ לעודד אותם לחסוך...

• הוסף לסימניות
קפצתי לביקור...

רחלי, בשום אופן לא 1000 ש"ח.
בחשבון פשוט, 21 עמודים, זה יוצא 47 ש"ח לעמוד.
לפחות 3000.
סתם אגב, אני יודעת מי את ונדמה לי שאני יודעת גם מי הבית ספר. בשבילך ובשבילם, קחי מחיר נורמלי.
וד"ש לחברות המשותפות שלנו..
חג שמח.

• הוסף לסימניות
לא יודעת מה טיבם של הדורשים
אך אם מתאים לך 1000 ש"ח על עבודה כזו(בחשבון פשוט-סביבות 50 ש"ח לעמוד)
מכובד לשתי הצדדים,(בתי ספר לא יעשירו אף גרפיקאי).

ברכת הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טפטפת;393184:
קפצתי לביקור...

רחלי, בשום אופן לא 1000 ש"ח.
בחשבון פשוט, 21 עמודים, זה יוצא 47 ש"ח לעמוד.
לפחות 3000.
סתם אגב, אני יודעת מי את ונדמה לי שאני יודעת גם מי הבית ספר. בשבילך ובשבילם, קחי מחיר נורמלי.
וד"ש לחברות המשותפות שלנו..
חג שמח.

היי...קודם כל-תודה על התגובה.
ו...זה לא הוגן שאני לא יודעת מי את :(
אבל אני תמיד יכולה לנחש...;)
לגבי המחיר-אני כבר אתחשבן איתם...don't worry :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה