זקוקה ליעוץ

• הוסף לסימניות
יש לי רקעים ואביזרים מקסימים לסטודיו ואפילו חדר גדול ומואר וכמובן מצלמת רפלקס מיקצועית מה שחסר לי זה תאורה מקצועית
יש לי ידע ונסיון רב בצילום עד היום צילמתי המון בחוץ וגם בבית אבל בבית אני לא אוהבת תמיד את התמונות (חסר לי האור)
אשמח לעצות ורעיונות
כרגע אין לי אפשרות להשקיעה כסף בתאורה

חשבתי לפני עונת החלקה להעמיד סטודיו במרפסת האור שם מצוין (השמש לא ישירה)
השאלה איך זה נראה בעני הלקוחות
צרפתי 2 תמונות מהבית ומבחוץ אשמם לחוות דעת
תודה

• הוסף לסימניות
לפני בעיית התאורה,
למה התמונות נראות כך? זה נראה ממצלמה לא מקצועית

• הוסף לסימניות
באמת התמונות המקוריות חדות אני רואה שהורדתי להם מידי את האיכות
יותר מאוחר אעלה תמנות פחות מוקטנות

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהאור במרפסת מצוין אבל שמש לא נוהגת לעמוד במקומה ובמשך שעתיים של צילומים האור ישתנה, (זה בעצם צילום חוץ עם רקעים ואביזרים..)
לדעתי האישית זה לא הכי לענין
במקומך הייתי הולכת על צילומי חוץ בלבד

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הלו קיטי
עדיף לך להתמקד בצילומי חוץ
ולצרף את האביזרים

לדוגמא שאני יוצאת לצילומי חוץ אני לוקחת איתי כל מיני אביזרים והלקוחות מאוד אוהבים את זה.

ואם את אומרת שיש לך תאורה טבעית טובה ומתאימה לזמן הצילומים,
הלקוחות ירגישו מה שתשדרי להם (-:
ללקוחות חשוב שיהיה להם תמונות יפות,

ואני מאחלת לך שבקרוב ממש תוכלי לקנות בכיף ציוד לסטודיו...!!!

• הוסף לסימניות
טיפ אחר,תמתחי יותר את הרקע שלא יראו קמטים,ותעמידי את הילדים במרחק יותר גדול מהרקע שלא יצאו דבוקים.

אהבתי את הפוזה עם החצובה.

• הוסף לסימניות
תודה.
צרפתי תמונות שלי מהבית ומבחוץ אשמח לחות דעת

• הוסף לסימניות
המצלמה הזה היא מצלמת פילים גדולה על חצובה שגם עובדת (ומרעישה) ומבזיקה פלשים
והילדים הבישנים ביותר מצלמים איתה את אמא ומיד אנחנו חברים טובים
והכול משתחרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה