המבין לכל דבר ועניין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לאזה כנראה בגלל שביקשת משהו בסגנון של מכות או משהו שיכול להתפרש כלא חוקי או לא הומני
נסה לכתוב לו אדם רוכב על סקייטבורד (כמובן באנגלית)
ביקשתי הסרטה של כמה אנשים הולכים לתחנת אוטבוס - זה הכל
לאזה כנראה בגלל שביקשת משהו בסגנון של מכות או משהו שיכול להתפרש כלא חוקי או לא הומני
נסה לכתוב לו אדם רוכב על סקייטבורד (כמובן באנגלית)
וואו תודה
יש מצב לסרטון של שני בני נוער בפעולה, לדוג רצים/מתחבקים/אוכלים יחד או משהו כזה?
רקע של רחוב לא יפה/או בית מבולגן, משהו שיראה אוטנטי
אגב הסרטון עם הסקטבורד מטורף
מטורף,
הבחור השמאלי אוכל עם שני מזלגות
גם לי עשה אותה בעיהלמה אני לא מצליחה? בגלל נטפרי?
צפה בקובץ המצורף 1952945
היי גם אצלי בבית הספר יש את אותה בעיה. יש זום שעושה אירגון בשם לוקחים אחריות ומסביר להורים את הבעיתיות אני מאמינה שיש לו גם דוגמאות. אם זה מענין אותך אני יכולה לשלוח לך את הקישור למייל( לא רוצה לפרסם בפומבי כי זה לא ארגון חרדי ולא יודעת מה יהיה בדיוק תוכן ההרצאה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים