עזרה זקוקה לסרטון או תמונה שנעשתה בAI ונראה אמיתי לחלוטין!

• הוסף לסימניות
זה כנראה בגלל שביקשת משהו בסגנון של מכות או משהו שיכול להתפרש כלא חוקי או לא הומני

נסה לכתוב לו אדם רוכב על סקייטבורד (כמובן באנגלית)
לא
ביקשתי הסרטה של כמה אנשים הולכים לתחנת אוטבוס - זה הכל

• הוסף לסימניות
וואו תודה
יש מצב לסרטון של שני בני נוער בפעולה, לדוג רצים/מתחבקים/אוכלים יחד או משהו כזה?
רקע של רחוב לא יפה/או בית מבולגן, משהו שיראה אוטנטי
אגב הסרטון עם הסקטבורד מטורף
אייקון%20כתר%20תורה%20ג.ico
הורד סרטון זה למחשב

קבצים מצורפים

• Generated File April 30, 2025 - 12_41AM.rar
    2.9 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
היי גם אצלי בבית הספר יש את אותה בעיה. יש זום שעושה אירגון בשם לוקחים אחריות ומסביר להורים את הבעיתיות אני מאמינה שיש לו גם דוגמאות. אם זה מענין אותך אני יכולה לשלוח לך את הקישור למייל( לא רוצה לפרסם בפומבי כי זה לא ארגון חרדי ולא יודעת מה יהיה בדיוק תוכן ההרצאה...)

• הוסף לסימניות
היי גם אצלי בבית הספר יש את אותה בעיה. יש זום שעושה אירגון בשם לוקחים אחריות ומסביר להורים את הבעיתיות אני מאמינה שיש לו גם דוגמאות. אם זה מענין אותך אני יכולה לשלוח לך את הקישור למייל( לא רוצה לפרסם בפומבי כי זה לא ארגון חרדי ולא יודעת מה יהיה בדיוק תוכן ההרצאה...)

תלייקו שהעתקתם שאדע למחוק

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פנחס ציור עיפרון
אני צריך עזרה בAI יש מצב באישי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה