עזרה זקוקה לסרטון או תמונה שנעשתה בAI ונראה אמיתי לחלוטין!

• הוסף לסימניות
בעקבות דיון עם תלמידות על הפגיעות ברשת שמתבצעות לאחרונה...
גיליתי להפתעתי שהבנות מאמינות לתמונות שנעשו במזיד והן בטוחות שזה פרסומים של סרטונים/תמונות אמיתיות,
הבטחתי להן שאביא להן תמונות או סרטונים שנראים אמתיים ונעשו בAI
מדובר על ציבור דתי חילוני כך שתמונות עם אופי חרדי לא יעזרו.
ויותר מזה אם יש אפשרות ליצור סרטון מתמונה של בת ודיבוב ע"י הזנה של הקלטה שלה אני אשמח שתביאו לי קישור
(יש לי תלמידה מתנדבת לזה:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא יכול לראות את הסרטון כאן אבל אולי עונה על ההגדרה
תודה
הענין הוא שאני צריכה יותר עם דמויות, שהן תראנה שיש אופציה שמשהו נראה אמין אבל הוא מפוברק.

• הוסף לסימניות
זה עוזר לך?
1745915324368.png

• הוסף לסימניות
בעקבות דיון עם תלמידות על הפגיעות ברשת שמתבצעות לאחרונה...
גיליתי להפתעתי שהבנות מאמינות לתמונות שנעשו במזיד והן בטוחות שזה פרסומים של סרטונים/תמונות אמיתיות,
הבטחתי להן שאביא להן תמונות או סרטונים שנראים אמתיים ונעשו בAI
מדובר על ציבור דתי חילוני כך שתמונות עם אופי חרדי לא יעזרו.
ויותר מזה אם יש אפשרות ליצור סרטון מתמונה של בת ודיבוב ע"י הזנה של הקלטה שלה אני אשמח שתביאו לי קישור
(יש לי תלמידה מתנדבת לזה:)
אייקון%20כתר%20תורה%20ג.ico
הורד סרטון זה למחשב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עוד אחד
צפה בקובץ המצורף 1952020
אייקון%20כתר%20תורה%20ג.ico
הורד סרטון זה למחשב
אני בנטפרי אז זה לא פתוח,
אבדוק מחר בעבודה
תודה רבה
מי שיש לו עוד תמונות וסרטונים של אנשים מוכרים שנוצרו בAI אני ממש אשמח!

• הוסף לסימניות
וואי תודה לכולם,
את רוב הסרטונים אני כרגע לא יכולה לראות,
מדגישה שאני צריכה סרטון או תמונה שאני אוכל "לעבוד " עליהן שהוא אמיתי---
או לדוגמא תמונה ואני אראה להן עוד כמה ואשאל אותן מה לדעתן התמונה האמיתית.

• הוסף לסימניות
וואי תודה לכולם,
את רוב הסרטונים אני כרגע לא יכולה לראות,
מדגישה שאני צריכה סרטון או תמונה שאני אוכל "לעבוד " עליהן שהוא אמיתי---
או לדוגמא תמונה ואני אראה להן עוד כמה ואשאל אותן מה לדעתן התמונה האמיתית.
אני יכול לעלות בזיפ סרטונים , יעזור?

וגם אולי תתני דברים שההית רוצה שיראו בסרטונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה