כללי זקוקה לעזרה באינדיזין

• הוסף לסימניות
יש לי פדאף של ספר שאני אמורה לשנות את גודל העמודים שלו.
מה הדרך הכי נכונה וקלה לעשות?
חשבתי לפתוח באינדיזין עמודים לפי הגודל הרצוי,
עכשיו איך אני יכולה להגדיר שיבואו כל העמודים בשרשור וגם שיהיו בהתאמה לגודל הרצוי.
שלא אצטרך לעבור אחד אחד..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש לזה סקריפט

• הוסף לסימניות
הנה זה

קבצים מצורפים

• MultiPageImporter2.5JJB.rar
    KB 13.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מה שלחת לה לא קשור כבוד הרב

• הוסף לסימניות
למה לא?
היא רוצה למקם PDF בהתאמה לעמוד לאורך כל המסמך, לא?
אם באמת זה לא קשור - אנא - קבלו את התנצלותי הכנה מעומק הלב...:)

• הוסף לסימניות
היא רוצה לשנות מלל חי

• הוסף לסימניות
A.Y.K מה הכוונה מלל חי ?
PDF זה מלל חי ?
וחוץ מזה אני השתמשתי אם הסרקיפט הזה ויש אופציה להתאים לעמוד וזה מגדיל כל עמוד PDF לפי העמוד הפתוח.

יש אפשרות נוספת - שתייבא עם הסקריפט הנ"ל את העמודים ואז אם 'Document setap' תשנה את העמוד לגודל הרצוי וזה יסדר את העמודים כולם.
מה אתם אומרים ?

• הוסף לסימניות
אני דיברתי על פידיאף..לא טקסט חי,
תודה רבה, האמת שבסוף הם החליטו להשאר בגודל של הקובץ שקיבלתי ...אז בנתים לא השתמשתי בסקריפ, אבל זה נראה טוב:)
תודה

• הוסף לסימניות
ב"ה. הזקריפט הזה הוא בשימוש יום יומי אצל מתמשמי תג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה