הדרימי לא עושה לי ניקוי עצמי (H14), זאת אומרת הוא מתחיל ואז אחרי איזה דקה הוא מבקש שארוקן את המיכל המלוכלכים, המיכל נקי בוהק ומרוקן לחלוטין והוא עדיין מבקש מה עושים? (זאת כבר תקלה של כמה ימים, ממש מעצבן)
תחפשי באשכולות הבאים:אני מעוניינת לקנות דרימי בקבוצת רכישה... מישהו יודע אם מארגנים קבוצה?
כנלאני מעוניינת לקנות דרימי בקבוצת רכישה... מישהו יודע אם מארגנים קבוצה?
קרה לי גם,היתה לי גם תקלה כזו,
ומה שעזר לי לפתוח משהו שנראה כמו בורג בחלק העליון של מיכל המים המלוכלכים (נתקעו שם איכשהו שערות).
כתבתי על זה באחד האשכולות עם תמונה , אולי יש לך אפשרות למצוא את זה ....
בהצלחה !
איך פתרת את הבעיה?הדרימי לא עושה לי ניקוי עצמי (H14), זאת אומרת הוא מתחיל ואז אחרי איזה דקה הוא מבקש שארוקן את המיכל המלוכלכים, המיכל נקי בוהק ומרוקן לחלוטין והוא עדיין מבקש מה עושים? (זאת כבר תקלה של כמה ימים, ממש מעצבן)
בטוח פתחת את הבורג? כאילו כל העיגול הזה יצא החוצה?היתה לי גם תקלה כזו,
ומה שעזר לי לפתוח משהו שנראה כמו בורג בחלק העליון של מיכל המים המלוכלכים (נתקעו שם איכשהו שערות).
כתבתי על זה באחד האשכולות עם תמונה , אולי יש לך אפשרות למצוא את זה ....
בהצלחה !
פתחת את הבורג? או שהשערות היו מבחוץ?קרה לי גם,
הוא אותת לי בלי סוף על ניקוי מיכל המים, עד שגיליתי שערות סבוכות בבורג למעלה.
החיישנים שלו רגישים מאד ללכלוך.
יש לי H14איך פתרת את הבעיה?
קרה לי עכשיו גם...
בטוח פתחת את הבורג? כאילו כל העיגול הזה יצא החוצה?
אני לא מצליחה ולא רוצה להרוס...
יש לך H14?
איך פתחת? לאיזה כיוון מסובבים?יש לי H14
פתחתי את הבורג לגמרי,
זה קל ממש להחזיר אותו (יש לו צורה של D צריך לשים לב כשמחזירים).
איפה על המכשיר? אשמח אם תוכלי לכוון אותי יותר...סובבתי את הבורג
נראה לי שיש על המכשיר עצמו הוראות
אם לסובב בכיוון השעון או נגד.
איפה על המכשיר? אשמח אם תוכלי לכוון אותי יותר...
תודה!!
כן. לי עזר לשים מדבקות על החיישנים ונפתר הסיפור.מישהו נתקל בבעיה שהניקוי עצמי לא עובד?
ללא שום התרעת שגיאה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים