כללי זקוקה לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה:mad:

אין לי אפשרות לייבא קבצי פוטושופ לאילוסטרייטור,
תוכנת אילוסטרייטור לא מקבלת אותם, ויש לי הערה כאילו אין מקום במחשב, למרות שזה לא נכון,

מישהו נתקל בבעיה הזו ויכל לעזור לי?????????

תודה.

• הוסף לסימניות
לא אמורים להעביר קבצים מפוטושופ לאילוסטרייטור
אינדיזיין הוא המקום לשלב בין הקבצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1593383:
לא אמורים להעביר קבצים מפוטושופ לאילוסטרייטור
אינדיזיין הוא המקום לשלב בין הקבצים

לא בדיוק אקסיומה...
יש מספיק הרבה עבודות שלא דורשות עימוד אבל דורשות תוספות וקטוריות וטקסט פשוט,
הרבה יותר נוח לעבוד על זה באילוס מאשר לסרבל את העבודה עוד יותר עם תוכנה שלישית...

ולזאת שהעלתה תשאלה,
תבדקי אם אין לך דברים כבדים פתוחים ברקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1593392:
לא בדיוק אקסיומה...
יש מספיק הרבה עבודות שלא דורשות עימוד אבל דורשות תוספות וקטוריות וטקסט פשוט,
הרבה יותר נוח לעבוד על זה באילוס מאשר לסרבל את העבודה עוד יותר עם תוכנה שלישית...

ולזאת שהעלתה תשאלה,
תבדקי אם אין לך דברים כבדים פתוחים ברקע.

אוקי
במקרים כאלה בד"כ אני עושה עושה הפוך ומביאה מאילוס לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1593418:
אוקי
במקרים כאלה בד"כ אני עושה עושה הפוך ומביאה מאילוס לפוטושופ.

אני לא יודעת מה את עושה,
וזה מאד משנה מה סגנון העבודה הנוכחי,

זה שאת מעבירה מאילוס לפוטו לא הופך את מי שעושה להיפך לעושה משהו ש"לא אמורים לעשות"... כשיש הרבה מאד עבודות שזה מה שנכון לעשות.

• הוסף לסימניות
יש למשהו תשובה לשאלה ששאלתי?
ולא ייעוץ איך לעבוד ומה לא לעשות.....

ולא, אין לי דברים כבדים ברקע,

• הוסף לסימניות
אצלי זה היה קורה בעבר כשהמחשה היה פתוח הרבה זמן (מעבר לשבוע)
פשוט סגרתי את כל התוכנות והפעלתי מחדש.

כמוכן תנסי לבדוק את משקל הקובץ של פוטו,
יתכן שהוא כבד מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בינוש;1593260:
יש לי בעיה:mad:

אין לי אפשרות לייבא קבצי פוטושופ לאילוסטרייטור,
תוכנת אילוסטרייטור לא מקבלת אותם, ויש לי הערה כאילו אין מקום במחשב, למרות שזה לא נכון,

מישהו נתקל בבעיה הזו ויכל לעזור לי?????????

תודה.

דיסק הטיוטה מלא, אולי?
לסגור לPSD ולפתוח באילוסטרייטור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה