זקוקה לעיצה בענייני תינוקות

• הוסף לסימניות
התינוק שלי מוציא שיניים, בעקבות זאת יש לו כל רגע יציאות, העניין הוא שהתפתח לו תפרחת טיטולים עם פצעים קטנים ואדומים, והוא צורח מהשריפה. הרופא נתן לי משחה דרמקובין, הבעיה שזה לא מספיק להשפיע בגלל שכל הזמן הוא עוש בטיטול. יש עיצה? אולי מאכלים שעוצרים ניסיתי אורז, דייסת אורז וזה לא בדיוק עובד. או טיפול יותר טוב לפצעים. תודה

• הוסף לסימניות
חוץ מהמשחה הרפואית, שאותה את בטח צריכה לשים 3-4 פעמים ביום, את יכולה לשים בכל החתלה גם דזיטין - משחה לא טיפולית, שומנית, על בסיס אבץ. מאד מאד עוזר!
חוץ מהמשחה, קמח תפו"א (כמו של פסח)
גם לפזר ישירות על המקום כמו טלק, וגם לשים באמבטיה בכמות הגונה.

• הוסף לסימניות
משחת אינוטיול - מס' 1 לתפרחת חיתולים,(ולא רק... מעולה גם לכויות) במיוחד במקרים קשים כמו שאת מתארת. היא גם מרגיעה תוך דקה, וגם אפשר למרוח אותה בכל החתלה (שלא כמו דרמקומבין, בגלל הקורטיזון שבה)
אפשר לרכוש אותה גם ללא מרשם רופא. (עם מרשם היא זולה יותר)
אצלי בכל הילדים ממש חוללה פלאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;629180:
חוץ מהמשחה הרפואית, שאותה את בטח צריכה לשים 3-4 פעמים ביום, את יכולה לשים בכל החתלה גם דזיטין - משחה לא טיפולית, שומנית, על בסיס אבץ. מאד מאד עוזר!
חוץ מהמשחה, קמח תפו"א (כמו של פסח)
גם לפזר ישירות על המקום כמו טלק, וגם לשים באמבטיה בכמות הגונה.
אין לי קמח תפו""א נראה לך שקורנפלור (קמח תירס) יעשה את אותה פעולה?

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה המשחות מחו"ל יש את - דזיטין שכבר לא מוכרים בארץ -(חיפשתי המון אולי תשיגי)...
ואת הטלק - להשתמש בטלק מסוג אַמֵנְז - הוא הכי עוזר (אם את גרה בבני ברק אני יכולה להעביר לך)

ואם את הולכת על משחות עם קורטיזון - דרמקובין הוא חלש לעומת דרמובט... - שעוזר מיידית.

אבל יש לי עצה שהכי עוזרת מכל העיצות - יש לי תינוק עם עור רגיש (שחצי שעה בשמש כולו היה כוויות)- וכשהוא לקח מוקסיפן היה לו שורף מפחיד - מאז - ועד היום - כל פעם שצריך להחליף לו - אין מגבונים אין כלום יש רק שטיפה באמבטיה עם סבון - ומאז - אני לא צריכה שום משחות!!! וחוצמיזה אל תשתמשי בחיתולים עם ניילון רק איכותיים ...

• הוסף לסימניות
אני באמת לא משתמשת במגבונים, רק שטיפות (והוא צורח). ולא חשבתי לקשר זאת למוקסיפן שלוקח בגלל דלקת אוזניים.

• הוסף לסימניות
רופא ילדים המליץ לי לחתל תינוקת רגישה מאוד שהיו לה יציאות תכופות - רק בשמן תינוקות! קניתי אז מגבוני שמן תינוקות וכשנגמרו המגבונים הכנתי שמן תינוקות עם צמר גפן ורק בזה ניקיתי אותה, אח"כ שמתי בנדיבות קמח תפו"א - והטיפול הזה היה המועיל ביותר.
הרופא הסביר לי שכאשר העור מגורה כ"כ לא טוב לנקות במגבונים וגם לא טוב להרטיב במים!! [היתה תקופת מה בזמן הזה, שהיה ברשותי גם שמן זית לא יקר, והעדפתי לנקות אותה עם השמן הזה שהוא ידוע בסגולותיו הרפואיות הטובות.]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;629220:
רופא ילדים המליץ לי לחתל תינוקת רגישה מאוד שהיו לה יציאות תכופות - רק בשמן תינוקות! קניתי אז מגבוני שמן תינוקות וכשנגמרו המגבונים הכנתי שמן תינוקות עם צמר גפן ורק בזה ניקיתי אותה, אח"כ שמתי בנדיבות קמח תפו"א - והטיפול הזה היה המועיל ביותר.
הרופא הסביר לי שכאשר העור מגורה כ"כ לא טוב לנקות במגבונים וגם לא טוב להרטיב במים!! [היתה תקופת מה בזמן הזה, שהיה ברשותי גם שמן זית לא יקר, והעדפתי לנקות אותה עם השמן הזה שהוא ידוע בסגולותיו הרפואיות הטובות.]

איך מכינים שמן תינוקות?

• הוסף לסימניות
בזמנו הבת שלי גם הייתה רגישה והיינו שמים לה אחרי האמבטיה טלק (פשוט מפזרים בנדיבות) ובבוקר היא קמה שכשהגירויים עברו.
לתנוקת העכשוית שלי אני שמה עדינול ושוב, אחרי האמבטיה לפני השינה עם טיטול נקי, וב"ה אם אין בלילה יציאות בבוקר הכול נראה טוב יותר.
טלק וקמח תפו"א זה בעצם אותו אפקט.
למיטב נסיוני, לשים רק שמן תנוקות לא עוזר אלא להיפך.
המקום צריך להיות יבש וזה מה שעושים הטלק והעדינול שמיבשים את המקום, השמן משאיר לחות, המקום נשאר רטוב והגירוי לא עובר.
(אם רוצים שמן תנוקות אז לעשות כמו שתרצה כתבה, קודם שמן תנוקות ואחכ טלק שמיבש את המקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;629281:
למיטב נסיוני, לשים רק שמן תנוקות לא עוזר אלא להיפך.
המקום צריך להיות יבש וזה מה שעושים הטלק והעדינול שמיבשים את המקום, השמן משאיר לחות, המקום נשאר רטוב והגירוי לא עובר.
(אם רוצים שמן תנוקות אז לעשות כמו שתרצה כתבה, קודם שמן תנוקות ואחכ טלק שמיבש את המקום.

גם אצלי שמן תינוקות רק הרע את המצב.
ואם כבר טלק, amens אמריקאי הוא אכן הכי יעיל, אבל קשה להשיג אותו בארץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;629172:
התינוק שלי מוציא שיניים, בעקבות זאת יש לו כל רגע יציאות, העניין הוא שהתפתח לו תפרחת טיטולים עם פצעים קטנים ואדומים, והוא צורח מהשריפה. הרופא נתן לי משחה דרמקובין, הבעיה שזה לא מספיק להשפיע בגלל שכל הזמן הוא עוש בטיטול. יש עיצה? אולי מאכלים שעוצרים ניסיתי אורז, דייסת אורז וזה לא בדיוק עובד. או טיפול יותר טוב לפצעים. תודה
המלצתי היא לא לשים כלום מבלי שרואה את זה רופא עור! צריך להזהר אם המריחות לא מתאימות זה מחמיר ! יש לי נסיון רב, רק רופא עור עזר לבעיה.
רפו"ש

• הוסף לסימניות
לי יש נסיון עם תינוק בן שבועיים שהיו לו המון יציאות ביום, והגענו למצב של פצעים וגירוי מאד רציני. אז לא יכולנו לשים משחות חזקות בגלל הגיל, אז רופאה המליצה לי על משחה טבעית בשם "הפלא ופלא" שעזרה אבל לא מספיק. מה שהכי עזר היתה שטיפה במים ללא שמוש במגבונים כלל, ויבוש המקום היטב לאחר מכן, ולאחר כשבועיים לא היה זכר.

• הוסף לסימניות
קמח תפו"א זה לא טלק. לקמח תפו"א יש תכונות מרפאות. ידוע לי על מרפאה שהמליצה לבעיות בקיבה לגרד תפו"א, לסחוט, ולשתות את המים עם הקמח שנוצר, בבוקר על קיבה ריקה

• הוסף לסימניות
טלק לא בריא לתינוקות!

פעם היו משתמשים בו לתינוקות כיום אומרים שזה מסוכן לנשימה. עדיף קמח תפוחי אדמה אם כבר

• הוסף לסימניות
מה שטוב במשחה עם טלק זה שכבת ההגנה שהם יוצרים יחד על העור, שמונע מלכלוך להדבק שוב ולשרוף את הפצעים הפתוחים.
אצלי היה תינוק עם עור מאוד רגיש שהרבה זמן לא התפטרנו מהצרה, ופשוט השארתי אותו מידי פעם לפרקי זמן קצרים בלי טיטול (כמובן, עד כמה שאפשר) או עם משחה +טלק וחיתול בד שמפריד בין העור ובין הטיטול הסינטטי.
לגבי סכנתו של הטלק - זה רק מסוכן לנשום אותו, ולכן יש לפזר אותו ממש צמוד לעור ולא לזרות אותו מלמעלה שיתפזר עד אזור הפנים.
אגב- אצידופלוס עוזר מאוד לגוף להתגבר על פטריות שנוצרות מאנטיביוטיקה בכל מיני מקומות בלתי צפויים.

• הוסף לסימניות
הכי עוזר זה כמו שאמרו כאן קמח תפו"א זה גם מרפא וגם מאוד מרגיע מיידית,
כשאין לי קמח תפו"א אני משתמשת בקורנפלור - גם מאוד טוב כמעט כמו הקמח תפו"א.

• הוסף לסימניות
אגיסטן בייבי - משחה טיפולית שעוזרת מיידית לגירויים בעור.
אם הילד שלך רגיש באופן כללי אני ממליצה לך לשים כל החתלה משחה שנקראת "אורה קרם" והיא מחוללת נפלאות (ועזבי אותך מכל המשחות=צעצועים אחרות שלא מועילות בכלום, מניסיון!).

• הוסף לסימניות
עדן - לקחת את מילותי מפי,
טוליפ - כתבתי לך באריכות באישי,
אבל לתועלת הכלל בקצרה -
אגיסטן בייבי חד משמעית הכי עוזרת לצרה הזו,
אחרי התנסות מגוונת ו'סקרים' בקרב השכנות...
אורה קרם מעולה לשימוש השוטף,
וח"ו לא לנקות בעזרת שמן בלבד,
משום שהוא לא מנקה.
רק עם מים, לייבש היטב,
ולמרוח כשלוש פעמים ביום בייבי אגיסטן,
ובין לבין אורה קרם.
(כשהמצב אצלי היה קשה מרחתי ביום-יומיים הראשונים רק בייבי אגיסטן, המצב השתפר מיד.)

• הוסף לסימניות
אני כבר מזמן משתמשת לילד שלי בשמן אמול של ד"ר פישר בכל אמבטיה במקום סבון..(זה מיועד לכך) וזה מונעאת כל הבעיות הללו.. ואם קרה ונגמר לי או קילחתי אותו אצל הסבתא וכדו' והתפתח לו משהו אני מיד שוטפת לו עם זה או אפילו שמה לו ישירות (במקום משחה) וזה מחולל פלאים..
השמן יקר ולכן עדיף מרשם שאז הוא עולה בסביבות ה15 שקל במקום 40/50

• הוסף לסימניות
אכן - אמול מאוד עוזר לכל בעיה בעור, יובש, גירוי, אדמומיות ועוד.
רציתי לכתוב את זה ושכחתי...
(וסתם עצה לאמא שהילד שלה סובל מעצירות לשטוף ולעסות את המקום היטב עם אמול תוך כדי אמבטיה - מובטח שיפור!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה