זקוקה לעיצה בענייני תינוקות

• הוסף לסימניות
שמן תינוקות קונים - לא מכינים לבד.
אינני יודעת מדוע כתבו כאן שהוא איננו מנקה - השתמשתי בו במשך חודש שלם וניקה כראוי. מה שחשוב לדעת זה שעשיתי הכל ב- 3 שלבים חשובים: ניקוי ראשוני שמן תינוקות או שמן זית (שפכתי הן על עור התינוק והן על חתיכות גדולות של צמר גפן וניקיתי) השארה של המקום מאוורר דקה או שתיים, ואח"כ פיזור של קמח תפו"א על השטח הרגיש.
התוצאות בשטח היו מדהימות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;629195:
אין לי קמח תפו""א נראה לך שקורנפלור (קמח תירס) יעשה את אותה פעולה?

לא.

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת להמלצות אגיסטן בייבי ממש עוזר יש לי ילדים מאד רגישים זה פשוט החתלה אחת אגיסטן בייבי והשניה אינוטיול שגם כן מאד עוזר (משקם את העור או מגן עליו בשכבה עבה שומנית)
אחרי אמבטיה טלק או קמח תפו"א אם יש בבית- שכבה דקה ומעליה המשחה.

אחרי ששמתי שמן ראיתי שזה גורם לצרחות כי המקום חם וזה כאילו שמן חם (כנראה) אולי לכל אחד משהו אחר... ולהחליף הרבה טיטול ואם יש מצב אם יש לך משטח החתלה בבית תניחי אותו על זה בלי טיטול לרבע שעה עשרים דקות עם אורר באזור (תנור בחורף) ככה זה מתיבש ומחלים הכי מהר

• הוסף לסימניות
קמח תפו"א- הוא הפתרון. מנסיון!פשוט פלאי פלאים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;629370:
שמן תינוקות קונים - לא מכינים לבד.
אינני יודעת מדוע כתבו כאן שהוא איננו מנקה - השתמשתי בו במשך חודש שלם וניקה כראוי. מה שחשוב לדעת זה שעשיתי הכל ב- 3 שלבים חשובים: ניקוי ראשוני שמן תינוקות או שמן זית (שפכתי הן על עור התינוק והן על חתיכות גדולות של צמר גפן וניקיתי) השארה של המקום מאוורר דקה או שתיים, ואח"כ פיזור של קמח תפו"א על השטח הרגיש.
התוצאות בשטח היו מדהימות!

למען הדיוק: שמן תינוקות אינו מנקה דבר, הוא מרכך את העור ומשאיר אותו חלק למגע אבל הרי מובן שאם תשימי שמן תינוקות על תינוק מלוכלך זה אולי יתנקה בגלל הנוזלים שבו (כמו פטל לדוגמא) ולא בגלל שהוא חומר שמנקה.

לניקוי - מים בתוספת אמול (שמן אמבט) הכי יעיל והיייגני.
למניעת תפרחת - אורה קרם.
לטיפול בתפרחת - אגיסטן בייבי.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת במוסטלה - חברה מיוחדת לתינוקות ברגע הראשון התינוק צורח אבל אחרי דקה
הוא נרגע וזה פשוט עובר לגמרי

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל התגובות, ואולי לכבר המליצו על זה -
קרם אורה!!!!!!!!
זה הדבר הכי יעיל שראיתי,
הילד שלי בן שנה וחצי פיתח פצעים ממש רציניים בטיטול, בעקבות שלשולים
והוא לא היה ישן בלילה מרוב כאבים,
מרחתי לו קרם אורה, שמתי לו כל פעם כמויות נדיבות,
ותוך שלושה ימים!!!! הכל נעלם,
המשכתי למרוח לו עוד קצת שזה יעלם לחלוטין
ואין זכר לזה.
ממליצה בחום.

• הוסף לסימניות
לי הייתה אותה בעיה בדיוק והמשחה היחידה שעזרה לי היא: טבע קׁותן (משהו כזה) משחה אנטיביוטית עם מרשם רופא, אבל כשרואים את התינוק סובל, אז אין בררה,
לדעתי לא מומלץ לשנות את התזונה, וכמו שאמרת פשוט רק לשטוף הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;629873:
לי הייתה אותה בעיה בדיוק והמשחה היחידה שעזרה לי היא: טבע קׁותן (משהו כזה) משחה אנטיביוטית עם מרשם רופא, אבל כשרואים את התינוק סובל, אז אין בררה,
לדעתי לא מומלץ לשנות את התזונה, וכמו שאמרת פשוט רק לשטוף הרבה
לתשומת לבך, יש בזה קורטיזון.

אני ממליצה בחום על משחת "דייליקר" - להשיג בשילב
התינוק שלי היה מאד רגיש ומאז שהתחלתי לשים לו בכל החתלה "דייליקר"
הוא ב"ה עם עור חלק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;629876:
לתשומת לבך, יש בזה קורטיזון.

אני ממליצה בחום על משחת "דייליקר" - להשיג בשילב
התינוק שלי היה מאד רגיש ומאז שהתחלתי לשים לו בכל החתלה "דייליקר"
הוא ב"ה עם עור חלק.
גם אני מאוד מאוד נגד כל הדברים האלה, אבל זה ממש עוזר במקום, במקום הרבה דברים אחרים שניסיתי ולא עזרו,
לא ניסיתי את "דייליקר" אבל תודה וטוב לדעת (שלא נצטרך)....

• הוסף לסימניות
גם אני רק עם דיילי קר...

• הוסף לסימניות
אף אחד לא דיבר על להחליף סוג טיטול..
הבת שלי היתה סובלת מאד! תמיד היה לה אדום וממש נהיה לה כמו כוויה.
ברגע שעברנו לפמפרס - אפילו בלי שימוש במשחה! לא היה זכר לגירויים. לתשומת ליבכם.
(בפמפרס יש אלוורה)

עכשיו הקטן שלי היה עם גירוי נורא ומלא פצעים. וכמו שהמליצה אחת - טבע קוטן. עושה קסמים ונפלאות.

• הוסף לסימניות
מאז שהחלפתי את סוג הטיטול של פמפרס לחברה אחרת התחילה לבני אדמומיות וגירויים מאחור,
באמבטיה הוא היה מתגרד עד זוב דם ופוצע את עצמו, כשהייתי אצל הרופא הוא אמר שיתכן שהוא רגיש לחומר מסוים בטיטול וכדאי לנסות חברה אחרת...
ואני בכלל לא קישרתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה