כללי זקוקה לפונטים טובים חינמיים ב א נ ג ל י ת

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו, והוא יכול להעלות?

יעזור לי מאד.

תודה מראש לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
3 פונטים

קבצים מצורפים

• Desktop.rar
    KB 129.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
דפונט מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הביג דיל שעושים מ'דה פונט', כמעט ולא מצאתי שם פונט אחד שמתאים לטקסט רץ, כותרות, עיצוב מודעת פרסומת נורמלית. רובם ככולם של הפונטים שם מתאימים אך ורק לגרפיטי, אולי לעיצוב לוגואים [מסויימים], והם מזכירים את הסגנון של הפונטים ה'חינמיים' בעברית.
האם זה לא כך?
תקנו אותי אם טעיתי.

• הוסף לסימניות
הפונטים של דפונט באמת רובם ככולם מתאימים לטקסט ראווה. לטקסט רץ- יש מספיק מצוינים במערכת המחשב (הפונטים הסטנדרטים).

• הוסף לסימניות
font space
לא הכל מותר לשימוש מסחרי

• הוסף לסימניות
הפונטים האלו מתאימים גם למק? או רק לוינדוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;919333:
האם יש למישהו, והוא יכול להעלות?
יעזור לי מאד.

למה לא דיברת? :)
בדיוק אתמול מישהי שלחה לי משו כמו 70 פונטים לועזיים מתוקים
וחינמיים. שולחת לך כבר למייל...
תצליחי ;)

• הוסף לסימניות
כנסי לfont space ועשי חיפוש לפונטים לשימוש מסחרי- מתאים גם למק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה