כללי זקוקה לפונט לועזי חינמי אלגנטי

• הוסף לסימניות
מאיפה אני יכולה להוריד. או אם יש למשהו לתת. תודה מראש

• הוסף לסימניות
צריך לדייק: בהרבה מהפונטים כתוב "חינם לשימוש חופשי", בפונטים שכתוב רק "חינם" ניתן להשתמש גם לשימוש פרסומי וכו'.

• הוסף לסימניות
אפשר לכוון אותי בתוך האתר לפונטים המכובדים יותר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי יש אתרים להורדת פונטים חינמיים המתאימים לכותרות, אבל בעברית ולא באנגלית,
ואם כן, על איזה פונט אתם ממליצים המרשימה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה למושיקו, זה בדיוק מה שחיפשתי.
משהו יכול לכוון אותי איך אני מעבירה מתקיית הWINZIP לתקיית הפונטים?

• הוסף לסימניות
תחלצי את הקבצים מהזיפ ותעבירי או תעתיקי אותם לתיקיית fonts ב windows
או דרך לוח בקרה/ גופנים/ הוסף גופן

• הוסף לסימניות
זאת השאלה איך מחלצים מהזיפ (סליחה על הבורות)?

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית עם העכבר על הZIP ולבחור - חלץ לכאן /extract here, או אחד מתחת יחלץ לך לתיקיה חדשה, ואז תדביקי אותם בתקיית : לוח בקרה/ גופנים.

• הוסף לסימניות
לחיצה כפולה על הקובץ ואז אמור להיות בתפריט אופציה של חילוץ (בווינדוס באנגלית extract all files)
או פשוט לבחור את הקבצים ולגרור לתקייה אחרת או לשולחן עבודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה