זקוקה לציורים של נסיכות לצורך השראה

• הוסף לסימניות
(בשביל לא לפגוע ברוח הפורום אולי עדיף שזה יעלה בקבצי ראר)
זה יעזור לי מאאאאד! תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אוקי, אז יש פה אכן תמונות לא לרוח משמרת הצניעות... מורידה אחריות. מי שלא רוצה לראות שלא יפתח את הקובץ. :cool:
אז יש פה נסיכות ואצילות וכל מיני סיגנונות להשראה של שמלות נפוחות עם מלמלות...

וכנסי לפה, תורידי מה שהעלתי יהיה לך להשראה גם כן.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=139602

ומי שיש לו עוד- שיעלה, כי לי זה מאד שימושי, ונחמד לחדש את המלאי.
ולמה תמיד אני הפריירית היחידה? :confused::(

קבצים מצורפים

• Princesses.rar
    7.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אין עליךךךךךך!!
עזרת לי מאאד! תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1067535:
אוקי, אז יש פה אכן תמונות לא לרוח משמרת הצניעות... מורידה אחריות. מי שלא רוצה לראות שלא יפתח את הקובץ. :cool:
אז יש פה נסיכות ואצילות וכל מיני סיגנונות להשראה של שמלות נפוחות עם מלמלות...

וכנסי לפה, תורידי מה שהעלתי יהיה לך להשראה גם כן.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=139602

ומי שיש לו עוד- שיעלה, כי לי זה מאד שימושי, ונחמד לחדש את המלאי.
ולמה תמיד אני הפריירית היחידה? :confused::(

למה פריארית?לעזור זה לא פריאריות!
זה לעשות טובה!:)
ואם היה לי היתי מעלה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה