זקוקה לרקע, מידע, פרטים ומחירים על...

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום.
רציתי לקבל קצת מושגים ממכן המקצועניות בתחום.
אני בונה עכשיו תוכנית למסיבת גמר. עד עכשיו לא שילבתי בתוכניות שלי מצגות. ועכשיו אני רוצה להשתדרג.
אשמח שתעשירו אותי במידע בנושא.
מה מקובל בשוק, כל התוכנית בליווי מצגת? רק שירים?
במה תלוי המחיר, באיזה סכום זה מתחיל?
אני צריכה להביא את הרעיונות עד הפרט האחרון? העורכת עוזרת בזה? חומרים למצגת, מי אמור לדאוג לזה.
נכון, אני ירוקה בתחום, ועכשיו אני לומדת...
אני מבינה שיש הבדל גדול בין מצגת של כמה דקות ומושקעת מאוד, למצגת שמלווה את השירים עם קטעים מעניינים פה ושם- מבחינת המחיר. אבל עדיין, אם אומרים לי שמצגת ליווי מתחילה ב800 ש"ח לדקה, אז המחיר יוצא הזוי...
בקיצור. אשמח לשמוע, תשכנעו אותי... אבל קחו בחשבון שהתקציב שלי ממש מוגבל. והמטרה היא כמובן בסופו של דבר להרוויח מהמסיבות ולא רק להוציא את ההשקעה של המצגת.
אשמח לכל תשובה. ולא לשכוח, יש לי מאחור שלט: נהג חדש. (סליחה, נהגת) אז סעו בזהירות. אני שואלת לגמרי בתמימות בלי רצון לפגוע או להוריד מערככן.
תודה.

• הוסף לסימניות
אה? אין כאן עורכות סרטים ומצגות? סליחה, טעיתי כנראה...

• הוסף לסימניות
בד"כ יש ליווי לאורך כל המסיבה. אך חלקו מושקע מאוד וחלקו יותר רקע עם תזוזה שחוזר על עצמו[ כגון בית עם אש בוערת באח כשעל הבמה מופיעה סצנת בית וכו]
לכן לא מתמחרים לפי דקה מוכנה, התמחור לפי שעות עבודה או גלובאלי לאחר סיכום כל הפרטים הנדרשים. בכל מקרה זה סיפור של כמה אלפי שקלים, כמה בדיוק? זה תלוי ברמת התוצר שאת מבקשת.

אם התקציב שלך ממש מוגבל את יכולה לפנות לסטודנטיות ולקבל תוצר נחמד.

• הוסף לסימניות
תודה מולטימדיה. על התגובה העניינית. אשמח לשמוע עוד.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמולטימדיה הסבירה מצוין.
אני הייתי מציעה לך לראות כמה מצגות כאלה- בכמה רמות, ולומר- כזאת רמה אני רוצה. ולפנות לעורכת ולשאול כמה זה אמור לעלות...

• הוסף לסימניות
היום, מאוד מקובל לצרף מצגת לכל אורך ההצגה.
אפשר רקע מתחלף ואפשר להשקיע בהסרטות שאת מזמינה לפי התוכן...
התקציב הוא הקוד.
ככל שתשקיעי - תגיעי, כמובן לתוצאה מרשימה יותר.
נכון שזה יקר, אבל זה רכיב חשוב מאוד, שקשה לוותר עליו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השאלה מה נקרא יקר?
אני לא אשקיע עשרים אלף ש"ח , כשאין לי עדיין חוזה ביד מול בתי ספר שמכסה לי את ההשקעה. והם כמובן לא יחתמו על חוזה לפני שהם רואים מצגת מוכנה. אז מה עושים?

• הוסף לסימניות
אולי תשאלי מפיקות של מסיבות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1930893:
היום, מאוד מקובל לצרף מצגת לכל אורך ההצגה.
אפשר רקע מתחלף ואפשר להשקיע בהסרטות שאת מזמינה לפי התוכן...
התקציב הוא הקוד.
ככל שתשקיעי - תגיעי, כמובן לתוצאה מרשימה יותר.
נכון שזה יקר, אבל זה רכיב חשוב מאוד, שקשה לוותר עליו.
בהצלחה!

וידאו מושקע לכל אורך ההצגה יוצר כאב ראש ובלבול. על מי להתסכל?
אפשר כמובן פתיח, סיום, מעברים - וידאו עמוס, ולכל האורך כתפאורה - רקעים כמעט ללא תזוזה. אולי מינימלית.
בקטעים של שירים ומחזמר מקובל לדובב את השיר על המסך, מעל ראשי המציגות.
ממסכי לד אפשר ליצור תפאורה מדהימה.
וכמובן לפי התקציב - התוצר.

• הוסף לסימניות
מי שאמר לך 800 שח על מצגת ליווי- הגזים, ואנחנו לא מהזולות בשוק אם נתנסח בעדינות...
לא מזמן ערכנו שיר ליווי לאירוע במה שהיה מהמם למטרתו- מעוצב יפה, ישב מצוין על גריד מתאים, אנימציה קלה תואמת ומושקעת (אגב, אפרופו השקעות במקרה והוא היה מדי גונב את ההצגה אז הוא היה מחטיא את המטרה)- ולקח כולה כמה שעות עבודה בודדות (אפטר, אורך חמש דקות), אז מה- לתמחר את זה ב-4K ?למה?
מצד שני יש בהחלט דקות אפטר שאפשר לתמחר ב4K דקה בודדת, ממש לא במה שאת מתארת
שורה תחתונה של כל המלל ששפכתי פה- אם עובדים נכון לא צריך ללכת לסטודנטית או לקרוע את התקציב שאין לך- אלא בתקציב הגיוני לעבוד דווקא עם מקצוען בתחום שיגיע בקלות ובמהירות לתוצאה האפקטיבית ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1930909:
השאלה מה נקרא יקר?
אני לא אשקיע עשרים אלף ש"ח , כשאין לי עדיין חוזה ביד מול בתי ספר שמכסה לי את ההשקעה. והם כמובן לא יחתמו על חוזה לפני שהם רואים מצגת מוכנה. אז מה עושים?

בדיוק בשביל זה יש סוג אחר של עסקאות...
שאני מאד אוהבת לעבוד דרכו...
פרטים אם מענין אותך. באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1930922:
אולי תשאלי מפיקות של מסיבות?

ולמה שהן יענו לי? כדי להכניס לעצמן עוד מתחרה?
הייתי בהחלט רוצה להתייעץ עם מפיקות, אבל כל אומן....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1931271:
ולמה שהן יענו לי? כדי להכניס לעצמן עוד מתחרה?
הייתי בהחלט רוצה להתייעץ עם מפיקות, אבל כל אומן....;)

תלוי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;1930982:
מי שאמר לך 800 שח על מצגת ליווי- הגזים, ואנחנו לא מהזולות בשוק אם נתנסח בעדינות...
לא מזמן ערכנו שיר ליווי לאירוע במה שהיה מהמם למטרתו- מעוצב יפה, ישב מצוין על גריד מתאים, אנימציה קלה תואמת ומושקעת (אגב, אפרופו השקעות במקרה והוא היה מדי גונב את ההצגה אז הוא היה מחטיא את המטרה)- ולקח כולה כמה שעות עבודה בודדות (אפטר, אורך חמש דקות), אז מה- לתמחר את זה ב-4K ?למה?
מצד שני יש בהחלט דקות אפטר שאפשר לתמחר ב4K דקה בודדת, ממש לא במה שאת מתארת
שורה תחתונה של כל המלל ששפכתי פה- אם עובדים נכון לא צריך ללכת לסטודנטית או לקרוע את התקציב שאין לך- אלא בתקציב הגיוני לעבוד דווקא עם מקצוען בתחום שיגיע בקלות ובמהירות לתוצאה האפקטיבית ביותר

א. ליווי למסיבה שלמה, זה בטוח סיפור מורכב ולא כזה שיקח שעות בודדות.
ב. מהו לדעתך תקציב הגיוני? מה שהגיוני עבורך נשמע לדוג' בלתי ניתן להשגה עבור לקוח מסוים. אדרבה אני בעד לקחת מקצוענים בלבד, אבל אם התקציב ממש נמוך...

אם באים אורחים ויש לך רק 10 ש"ח, עדיף לקנות חתיכה קטנה של עוגה במגדניה היוקרתית? או שקית רוגעלך במאפיה השכונתית?

כל זה לא קשור לאף אחד, רק שלטעמי לפעמים הבחירה הנכונה היא לקחת מתחיל כשרוני. ומתחיל זו לא תמיד משואה לעבודה דפוקה.

• הוסף לסימניות
תוכלי ליצור איתי קשר באישי
אשמח לשמוע ולתת לך משהו שיתאים לך בע"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1931371:
א. ליווי למסיבה שלמה, זה בטוח סיפור מורכב ולא כזה שיקח שעות בודדות.
ב. מהו לדעתך תקציב הגיוני? מה שהגיוני עבורך נשמע לדוג' בלתי ניתן להשגה עבור לקוח מסוים. אדרבה אני בעד לקחת מקצוענים בלבד, אבל אם התקציב ממש נמוך...

אם באים אורחים ויש לך רק 10 ש"ח, עדיף לקנות חתיכה קטנה של עוגה במגדניה היוקרתית? או שקית רוגעלך במאפיה השכונתית?

כל זה לא קשור לאף אחד, רק שלטעמי לפעמים הבחירה הנכונה היא לקחת מתחיל כשרוני. ומתחיל זו לא תמיד משואה לעבודה דפוקה.

א. היא לא התכוונה 800 שח לכל המסיבה :) דיברו פה על 800 שח לדקת סרט...
ב. בהחלט יתכן שבמקרה הספציפי הזה אפשר לקחת מתחילה שתעשה עבודה יפה ולא יקרה
אבל מה שאת אומרת לא מתאים לכל מקרה בשום פנים ואופן!
אם יבואו זוג מבוגר מחו"ל ויש לך רק 10 שח לכבד אותם- את בהחלט תקני עוגית קטנה ויוקרתית, ולא שקית מלאה רוגעלך (לא משנה שב10 שח א"א לקנות לא זה ולא זה:)
יש מקרים שמתחילה לא תדע להתמודד איתם....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה