זקוקה לתוכנה למחשב לYAMAHA PSR S770 או עזרה בתקלה בUSB

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעזרה די דחופה להיום
הורידו מהאורגן שלנו את כל המקצבים בידיעה שאוטוטו מכניסים אותם חזרה
דא עקא שהכניסת USB באורגן נדפקה משהו והאורגן לא קולט שום USB שמכניסים אליו
(המענין הוא שהUSB מעביר אותות חשמלים כי ניסינו להטעין משהו דרכו וזה עובד)
בינתים חשבנו לחבר את האורגן למחשב עם כבל החיבור למחשב
אבל אני צריכה תוכנה יעודית לכך
ניסיתי להיכנס לאתר של ימהה ולא מצאתי תוכנה כזו למחשב (נראה שהכל היום עבר לאפליקציות לאייפונים)
אשמח ללינק ישיר ו/או למישהו שיוכל להעלות לכאן את התוכנה המדוברת
וכמובן אם מישהו מבין בבעיות של ה USB ויוכל להחכים אותנו בענין תבוא עליו הברכה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעזרה די דחופה להיום
הורידו מהאורגן שלנו את כל המקצבים בידיעה שאוטוטו מכניסים אותם חזרה
דא עקא שהכניסת USB באורגן נדפקה משהו והאורגן לא קולט שום USB שמכניסים אליו
(המענין הוא שהUSB מעביר אותות חשמלים כי ניסינו להטעין משהו דרכו וזה עובד)
בינתים חשבנו לחבר את האורגן למחשב עם כבל החיבור למחשב
אבל אני צריכה תוכנה יעודית לכך
ניסיתי להיכנס לאתר של ימהה ולא מצאתי תוכנה כזו למחשב (נראה שהכל היום עבר לאפליקציות לאייפונים)
אשמח ללינק ישיר ו/או למישהו שיוכל להעלות לכאן את התוכנה המדוברת
וכמובן אם מישהו מבין בבעיות של ה USB ויוכל להחכים אותנו בענין תבוא עליו הברכה

תודה מראש
תנסו
https://usa.yamaha.com/products/mus...arranger_workstations/psr-s770/downloads.html

• הוסף לסימניות
תנסו לאפס את ההגדרות של האורגן
כבו את האורגן ולחצו (החזיקו) את הקליד הכי ימני של האורגן
עד להפעלה מושלמת של האורגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה