כללי זקוקה לתמונה: אולם אירועים, כוס יין וכדו'

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אם יש למישהו תמונה שיכולה לעזור לי לעצב מודעה לאולם שמחות אשמח מאוד! אני כבר יותר מדי זמן מחפשת באתרים ומשום מה לא מוצאת שום דבר מתאים...

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לצלם את האולם שאותו רוצים לפרסם ?

יש לי מאות תמונות של כל מיני אולמות, צילומי אוירה, וכו' מכל הארועים שצילמתי,
אבל אף אחת מהתמונות שלי לא תהיה טובה כמו תמונה של האולם אותו את רוצה לפרסם.

• הוסף לסימניות
בעיקרון הצדק איתך, אבל מדובר במודעה של אולם לא "רציני" במדריך טלפונים, כך שההשקעה בצילום גדולה עליה מדי.
אני צריכה משהו שיעביר מסר של אולם שמחות / אירועים וזהו. אבל משום מה אני שוברת את ראשי למען העניין.

• הוסף לסימניות
משהו מהסגנון הזה?

מתאים?

קבצים מצורפים

• EU125.JPG
    KB 778.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אולי זה?

קבצים מצורפים

• EU011.JPG
    KB 441.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
...זה יעזור??נראה לי שהעלו פה את זה בעבר....

קבצים מצורפים

• 1197534077.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אולי יעזור...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 208.8 · צפיות: 10
  • 83769.jpg
    KB 522.1 · צפיות: 8
  • 83769.jpg
    KB 187.2 · צפיות: 11
  • 83769.jpg
    KB 277.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
וואו!!!

אתם מדהימים, תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה