זקוקה לתמונות של חטיפים :)

• הוסף לסימניות
אני צריכה תמונות של חטיפים שונים, אפשר גם עוגיות - בתוך צלחות, אישיות או מרכזיות.
כמו כן אני צריכה גם תמונה של בקבוק שתיה (קולה או ספרייט).
בזוית של מבט מעל שולחן, לא מלמעלה.
מחיפושים שניסיתי לערוך - לא הגעתי לתוצאות שמתאימות לי.
אודה לכל מי שיש ברשותו/ה תמונה/ות ויהיה באפרשרותו/ה להעלות לכאן או לשלוח לי. כמובן שהתמונה צריכה להיות איכותית וחינמית.
תודה רבה:)

באם תהיו אדיבים ויעילים -
אשתף בלי נדר בתוצאות, לכשאסיים...:)

• הוסף לסימניות
בבקשה!

לא יודעת אם יעזור, אבל אולי...

קבצים מצורפים

• E&M 022.jpg
    3 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• EGO.jpg
    KB 173 · צפיות: 17
  • 10_wa.jpg
    KB 309.8 · צפיות: 13
  • 92ff82f7-5b3d-49b9-aaf1-bfc0e79ce478.jpg
    KB 666.5 · צפיות: 18
  • proteinbar1.jpg
    KB 123.3 · צפיות: 16
  • חטיפים-מלוחים.jpg
    KB 832.8 · צפיות: 19
  • 1916504-18.jpg
    KB 45.1 · צפיות: 21
  • Menifa kids.jpg
    KB 108.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!!
ממש תודה רבה לך, עזרת לי מאוד, ואם יש לך עוד - אשמח לקבל, אני עיין צריכה עוד תמונות כאלו, לא של חטיפים באריזות, אלא של צלחות עם חטיפים.
תודה רבה גדולה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• sweetsalty-tp.jpg
    1.3 MB · צפיות: 33
  • morcake - חטיפים לעוגיות מסיבת כיתה II.JPG
    KB 139.5 · צפיות: 22
  • 1.jpg
    KB 200.7 · צפיות: 19
  • 82d0a84da803437092c4385a9826d646.jpg
    KB 71 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מגרה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה