אני יכול לנסותלכל המומחים כאן, אני זקוקה למספר תמונות (למי שיש דזיינר עדיף) בתשלום על כל תמונה.
תודה רבה!
יש לכם להראות לי תמונה של דמות בסגנון ציורי צבעי מים? או התרשמות מכמה תמונות?א
אני יכול לנסות
לא אין לי כרגע אבל עם תגידי לי בדיוק מה הרעיון אני יכול ליצוריש לכם להראות לי תמונה של דמות בסגנון ציורי צבעי מים? או התרשמות מכמה תמונות?
אשמח ליותר פרטים...לכל המומחים כאן, אני זקוקה למספר תמונות (למי שיש דזיינר עדיף) בתשלום על כל תמונה.
תודה רבה!
צור רגע...לא אין לי כרגע אבל עם תגידי לי בדיוק מה הרעיון אני יכול ליצור
הוא קודם לי.
נראה שאתה מעוניין לעשות את זה. אז בשמחה תעשה את זההוא קודם לי.
בכל אופן אעלה בקובץ זיפ.
ולגבי יצירת קשר - אעלה לכאן כתובת מייל - כשזה יהיה רלוונטי.
נראה לי שציינתי עוד כמה דברים >נראה שאתה מעוניין לעשות את זה. אז בשמחה תעשה את זה
אציין, הצעתי כאן בתנאי ש @פנחס ציור עיפרון לא יבצע
אגב, כצייר אמור להיות לו יכולת הבנה ודיוק גבוהה מסתם אמן AI.
לך על זה!צור רגע...
יש לך את זה!
![]()
לא רואה, חסום לי.
צירפתי.בכל אופן אעלה בקובץ זיפ.
דרך המייל.
כרגע עדין באמצע לשכנע את פנחסולגבי יצירת קשר - אעלה לכאן כתובת מייל - כשזה יהיה רלוונטי.
בכל אופן אני נותן לך את הכבודנראה לי שציינתי עוד כמה דברים >
![]()
לך על זה!
צירפתי.
כרגע עדין באמצע לשכנע את פנחס![]()
כל הבורח.בכל אופן אני נותן לך את הכבוד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים