שאלה זקוק באופן דחוף למחירון דקל - שינויי דיירים.

• הוסף לסימניות
או למי שיש לו ויכול לענות לי על כמה שאלות. אשמח מאד.
תודה רבה.

(קבלן התחייב בחוזה לבצע שינויי דיירים ע"פ מחירון דקל, ולפי המחירים שנותן יש לי הרגשה שהוא לא ממש מקיים זאת...)

• הוסף לסימניות
או למי שיש לו ויכול לענות לי על כמה שאלות. אשמח מאד.
תודה רבה.

(קבלן התחייב בחוזה לבצע שינויי דיירים ע"פ מחירון דקל, ולפי המחירים שנותן יש לי הרגשה שהוא לא ממש מקיים זאת...)
מה המייל?
אשלח...

• הוסף לסימניות
עדיין לא קיבלתי. מי שיכול לשלוח לי (או לענות על כמה שאלות ספציפיות) תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
@מירי סלומון מתנצל על הטרטור אבל כאמור זה די דחוף, אם יש אפשרות לשלוח בהקדם למייל שציינתי קודם זה יעזור לי מאד.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקבל? מחירון דקל לשיפוץ<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!

• הוסף לסימניות
הי
אשמח גם לקבל
c0527135760 שטרודל ג'ימייל
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
דחוף לי מאוד
מייל שלי M086168800
וגימל נקודה קאם

• הוסף לסימניות
זה ממש דחוף לי אפשרי לקבל?
R44402
שטודל...
תודה ענקית ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
שלום, סליחה על הטרחה, אם לא קשה לך יעזור לי מאוד לקבל את המחירון דקל. למייל perlaj574 גימייל. תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם מחירון דקל לשינויי דיירים - זה יעזור לי מאוד, לחשב מראש האם להיכנס לפורייקט מסוים.
h0527128569 שטורדל ג'ימל

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקבל למייל?
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה. יעזור לי מאוד לבדוק מול מחיר שקיבלתי מקבלן (לטענתו לפי מחירון דקל אבל נשמע לי ממש מוגזם המחיר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה