כללי זקוק בדחיפות לתמונה של אברך ישן או לומד על סטנדר

• הוסף לסימניות
שלום רב
זקוק בדחיפות לתמונה של אברך ישן על סטנדר תוך כדי לימוד.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אפשר גם תמונה של אברך לומד מבלי שרואים את הפרצוף שלו כדוגמת התמונה המצורפת
ואם @גרפיכץ נמצא/ת כאן אשמח לרכוש ממנו את התמונה
אא.PNG

• הוסף לסימניות
דווקא ישן?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלמנטריק

• הוסף לסימניות
מקווה שזה לשימוש איש שאני לא יקבל מחר דשים מהמצולמים - עדיף לטשטש את הפרצוף
קח מה שאתה צריך כי אני עוד מעט מוחק את זה

• הוסף לסימניות
מקווה שזה לשימוש איש שאני לא יקבל מחר דשים מהמצולמים - עדיף לטשטש את הפרצוף
קח מה שאתה צריך כי אני עוד מעט מוחק את זה
זה לא לשימוש אישי, אך אני מטשטש פרצופים

• הוסף לסימניות
אם התמונה הזאת מעניינת אותך - תכתוב לי
{מקווה שזה לשימוש איש שאני לא יקבל מחר דשים מהמצולמים - ולכן צריך לטשטש את הפרצוף}
תודה

• הוסף לסימניות
אם התמונה הזאת מעניינת אותך - תכתוב לי
{מקווה שזה לשימוש איש שאני לא יקבל מחר דשים מהמצולמים - ולכן צריך לטשטש את הפרצוף}
תודה
כן, מצוין,
זה לא רק לשימוש אישי, אבל אני יטשטש את הפרצופים

• הוסף לסימניות
1

קבצים מצורפים

• shutterstock-רב-חסיד-רבי-שטריימל-לומד-מירון-חסידים-546625414.jpg
    5.5 MB · צפיות: 128

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה