זקוק לאצבוע לסולם מינורי ומז'ורי.

• הוסף לסימניות
אני צריך אצבוע נכון לסולם מז'ורי ומינורי מכל תו.
גם ליד ימין וגם ליד שמאל,
אשמח אם מישהו יעלה את זה.

הייתי גם רוצה אם יש למישהו גם אצבוע של מודוסים, מכל תו.

• הוסף לסימניות
יש פה קישור לספר אטיודים של הנון, שם בחלק שני יש את כל הסולמות עם אצבוע לימין ושמאל, סולמות מזוריים, ומינוריים, הרמוני ומלודי.
לדעתי, הספר הזה חובה לכל פסנתרן יש שם המון תרגילי אצבעות לימין ושמאל, לי זה מאוד עזר.

נסיתי לעלות את הספר אבל זה מידי כבד, אם תרצה אוכל לשלוח במייל.

לגבי המודוסים, אני חושב שהם אמורים להיות על האצבוע הבסיסי של הסולם, רק שאתה מתחיל מהשני למשל, עד השני אוקטבה מעל. ולא צריך אצבוע מיוחד רק לזה.
בכל משרה, אחר שהתאמנתי על כל הסולמות המינוריים והמזוריים - כבר האצבוע אצלי נהפך לאוטומט במודוסים או בסתם נגינה אקראית...

אז זה הקישור: http://imslp.org/wiki/The_Virtuoso_Pianist_(Hanon,_Charles-Louis)

אפשר להוריד את כל הספר, או רק את חלקים ממנו לבחירה.
באשכול של התווים - הסברתי איך מורידים משם...

דרך אגב,אני צריך אצבוע של סולם בלוז, של כל התווים - יש למישהו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלאסיקה;2207366:
יש פה קישור לספר אטיודים של הנון, שם בחלק שני יש את כל הסולמות עם אצבוע לימין ושמאל, סולמות מזוריים, ומינוריים, הרמוני ומלודי.
לדעתי, הספר הזה חובה לכל פסנתרן יש שם המון תרגילי אצבעות לימין ושמאל, לי זה מאוד עזר.

נסיתי לעלות את הספר אבל זה מידי כבד, אם תרצה אוכל לשלוח במייל.

לגבי המודוסים, אני חושב שהם אמורים להיות על האצבוע הבסיסי של הסולם, רק שאתה מתחיל מהשני למשל, עד השני אוקטבה מעל. ולא צריך אצבוע מיוחד רק לזה.
בכל משרה, אחר שהתאמנתי על כל הסולמות המינוריים והמזוריים - כבר האצבוע אצלי נהפך לאוטומט במודוסים או בסתם נגינה אקראית...

אז זה הקישור: http://imslp.org/wiki/The_Virtuoso_Pianist_(Hanon,_Charles-Louis)

אפשר להוריד את כל הספר, או רק את חלקים ממנו לבחירה.
באשכול של התווים - הסברתי איך מורידים משם...

דרך אגב,אני צריך אצבוע של סולם בלוז, של כל התווים - יש למישהו?
אין שם טקסט הדף ריק.

• הוסף לסימניות
תחפש בגוגל hanon etudes sheet music תפתח באתר IMSLP שם זה אמור להיות...
או שאני אשלח במייל וזהו..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;2307284:
אתה יכול לשלוח לי למייל?

אם אפשר גם לי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה