כללי זקוק לי עיטור ממורכז ויפה לספר תורני

• הוסף לסימניות
משהוא נחמד ומסולסל אבל לא מגושם
תודה רבה
די דחוף

• הוסף לסימניות
פסדר?

קבצים מצורפים

• ghyur.jpg
    KB 329.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
בבקשה... אוצר של עיטורים...

קבצים מצורפים

• עיטורים.pdf
    KB 125 · צפיות: 30
  • עיטורים פשוטים ויפים.rar
    1.2 MB · צפיות: 28
  • עיטורים בסגנון ספרי קודש.rar
    KB 792.4 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Khneman;440094:
יש במייל של פרוג
נכון. אם אני זוכרת טוב אז יש במייל של פרוג מברשות לפוטושופ של עיטורים. (נראה לי שגם פונט של עיטורים יש שם.)

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש קטן בפרוג תמצאי כמויות

• הוסף לסימניות
בחיפוש "עיטורים" בפורום זה פותח את האשכולות על מיני עיטורים שונים אך כשפותחים את הקבצים לא מופיע כלום

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י orli_dimri;442989:
שם משתמש prog81
סיסמא prog1234

אני רואה את האימיל הזה לראשונה
איך זה עובד ? מי מנהל את זה? בקיצור מה זה האימיל הזה בכלל למה הוא קיים מה המטרה שלו?

• הוסף לסימניות
ממה שהבנתי זה איימל שאפשר להעלות לשם דברים לשימוש כולנו אפאחד לא מנהל את זה פשוט אם יש קבצים גדולים יותר אפשר להעלות לשם או סתם קבצים שרוצים לשתף אותם בלי קשר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה