כללי זקוק למישהו בעל ידע בתלת מימד סטריאוסקופי ליצירת ספר תלת מימד

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מפרסם לסופרת מוכרת ונחשבת בשוק

לספר שצריך לצאת בקרוב רוצים להפוך אותו לתלת מימד הכוונה שיש תמונות קיימות ורוצים בעריכה להפוך אותם לתלת מימד, במידה וזה לא יתאפשר אז אולי לשקול צילום של הכל מחדש (ואז זה לא קשור לעיצוב גרפי)
אני צריך מישהו בעל ידע בתלת מימד סטריאוסקופי שיהיה אפשר להתייעץ איתו ובמידה וזה מתאים/אפשרי להשתמש בשירותיו
אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או במייל mgiliron בגימייל
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
אתה בפורום הלא נכון יש פורום מיוחד לתלת מימד!

• הוסף לסימניות
הוא לא מתכוון למידול תלת מימד,
אלא ליצירת תלת מימד מתמונה מצולמת (כמו הספר המדובר של וקסברגר)
הטרנד חדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;430567:
הוא לא מתכוון למידול תלת מימד,
אלא ליצירת תלת מימד מתמונה מצולמת (כמו הספר המדובר של וקסברגר)
הטרנד חדש
וואלה עכשיו אני יודע שקוראים לזה סטריאוסקופי!

רציתי פעם לנסות אבל אין לי משקפיים אז לא יצא לי לפי מה שידוע לי זה לא משהו מסובך מידי.

• הוסף לסימניות
אי אפשר להשתמש בתמונות דו מימד, צריך לצלם מראש צילום תלת ממדי ממצלמה כפולה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון אמור להיות אפשר, ע"י הפרדת גווני האדום והכחול שבתמונה לשתי שכבות והזזת אחת מהן בכמה מילימטר.

• הוסף לסימניות
חיטובים -ממש אבל ממש לא- סורי....

צריך 2 פרספקטיבות שונות, נכון יש יצירת מפות עומק אבל זה דבר מסובך, אך בוודאי שלא מדובר על הפרדת הערוצים.

• הוסף לסימניות
יצרתי לפני זמן מה כמה תמונות תלת מימדיות מתמונה אחת קיימת לכל אחת.
מצורפת דוגמא.

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 107.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;430713:
אי אפשר להשתמש בתמונות דו מימד, צריך לצלם מראש צילום תלת ממדי ממצלמה כפולה.

ממש לא נכון!!!
אני לאחרונה עיצבתי חוברת שחלקה הפנימי היה עם תמונות תלת מימד
שכבר צולמו בעבר ולאחר 'טיפול' הם הפכו לתלת מימד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;430733:
בעיקרון אמור להיות אפשר, ע"י הפרדת גווני האדום והכחול שבתמונה לשתי שכבות והזזת אחת מהן בכמה מילימטר.

נכתב ע"י פופקו;430766:
חיטובים -ממש אבל ממש לא- סורי....

צריך 2 פרספקטיבות שונות, נכון יש יצירת מפות עומק אבל זה דבר מסובך, אך בוודאי שלא מדובר על הפרדת הערוצים.

זה נכון שצריך בעיקרון 2 תמונות אבל זה קשור גם להפרדת הערוצים..
ועיין בקישור המצ"ב...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3488592,00.html

• הוסף לסימניות
יצרתי ג"כ כמה תמונות כאלו, לא משהו מסובך,
אפרופו וקסברגר, התמונות תלת מימד שהוא עושה הן גרועות, או שפשוט המשקפיים לא טובות,
מגיגול קצרצר בנט, מצאתי תמונות הרבה יותר טובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה