- הוסף לסימניות
אתה מתכוון לסצנה מ"פרשת תמאם-שוד"?אני צריך תמונה של אדם יושב על החוף (מת - ללא רוח חיים) כשגבו נשען על קיר אבן
(אמור להראות משהוא שמעורר את הסקרנות...)
יש תמונות מקוריות של זה...
אין צורך ליצור ב-AI
אתה מתכוון לסצנה מ"פרשת תמאם-שוד"?אני צריך תמונה של אדם יושב על החוף (מת - ללא רוח חיים) כשגבו נשען על קיר אבן
(אמור להראות משהוא שמעורר את הסקרנות...)
אני יודע במה מדובר... גם לי עלתה המחשבה הזו מיד!
קישור לאתר, או משהו כזה?אם תצטרכו פעם הבאה תמונה נוספת בינה מלאכותית אפשר לקבל תמונה אחת חינם באתר שלי.
ניסתי קצת לשפר אותו אולי זה יעזורהי
לא מצליחה לעבוד עם הבינה וחייבת תמונה מסוימת למסירת שיעור.
התיאור קצת ארוך ומורכב. מקווה ממש שזה אפשרי.
אם יש מישהו שיכול ליצור לי וכמה שיותר מהר - זה ממש דחוף להיום אני ממש אודה לו!!!!
התיאור: תמונה מציאותית של שולחן גדול ועל השולחן יש צלחות, סכו"ם וכוסות, מסכות, רעשנים. במרכז השולחן יש 2 נרות ארוכים וליד הנרות קערה גדולה עם גרגירי חומוס. בתקרה יש שרשראות שקשורות לפורים. ליד השולחן יושב גבר יהודי עם מגבעת, פאות וזקן ולומד מתוך ספר יהודי תלמוד. על כיסא ליד השולחן יושב ילד יהודי עם פאות וכיפה והוא מחופש לליצן. ליד השולחן עומדת ילדה יהודייה והיא מחופשת למלכה עם שמלה שם שרוולים ארוכים ושמלה צנועה, יש לה כתר על הראש והיא מגישה מגש ועליו אוזני המן. בקיר יש חלון שממנו רואים אור יום וליד החלון על הקיר יש לוח שנה עם חודש שלם ועל חצי מהחודש מסומן וי.
תודה רבה!!!!
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //