זקוק לעזרה דחופה ביותר בתשלום סימלי

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם הרשת שהוא כותב לי כל הזמן שאין אישור לגלוש כאילו האקרים תוקפים וכו' אני חייב טכנאי שישתלט לי ויסדר לי את הבעיה

• הוסף לסימניות
יש לך סינון של נט פריי
אם כן השרות לקוחות מדריך איך לפתור את הבעיה או ספק האנטרנט
לי זה קרה והם אמרו לי טלפונית מה לעשות
זה היה משהו פשוט אולי יש בגוגל מידע

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה עם הרשת שהוא כותב לי כל הזמן שאין אישור לגלוש כאילו האקרים תוקפים וכו' אני חייב טכנאי שישתלט לי ויסדר לי את הבעיה
כאמור, כנראה זה בעיה של הסינון אז דבר איתם שיסדרו לך את זה.

אין צורך לשלם לטכנאי.

• הוסף לסימניות
1. השעון במחשב תקין?
2. תעודת אבטחה של חברת הסינון הותקנה?
3. מחיקת עוגיות.

• הוסף לסימניות
אין נטפרי יש חסימה של נטספרק במחשבים אחרים זה לא עושה לי רק במחשב שמתחבר מוואי פי

• הוסף לסימניות
האם זה קורה במחשבים נוספים כאשר אתה מתחבר לWIFI?

• הוסף לסימניות
רק בדפדפן הבעיה או שאין אינטרנט בכלל (לדוג' תפתח טים ויואר ותבדוק אם אתה מקבל מספרים)

• הוסף לסימניות
אכן כפי שכתבתם היה חסר תעודת אבטחה והחידוש המרענן היה שתעודת אבטחה של רימון טובה גם בשביל נטספרק יישר כח לכל המסייעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה