- הוסף לסימניות
כהפקת לקחים מערכתית מהמקרים המדווחים באשכול הזה:
www.prog.co.il
אני בתהליך פניה למפקח על הבנקים, ברצוני לפרוס בפניו את החשש הזה.
אלא שלאחר שחשבתי על זה שוב, לא נראה לי לפנות אליו בכיוון של: פתיחת חשבון באפליקציה הינה מעשה שעלול לגרום לנוכליות.
כי מאוד יתכן שמבחינתו - העולם התקדם לדיגיטל, אז אל תחזירו אותנו אחורה.
אז כאן אני מתלבט איזה פתרון אפשר להציע לבעיה הזו.
אולי נציע שנטילת הלוואה לא תוכל להיעשות מבלי פגישה פיזית עם בנקאי? או שלא תוכל להיעשות מבלי שעבר זמן מה מפתיחת החשבון?
מה דעתכם? במיוחד אשמח למשוב ממי שמכיר כאלו שנפלו ברשתו של הנוכל, מה היה יכול לעזור במקרים שאתם הייתם עדים להם?
או שלדעתכם הנוכל הזה מסוגל להצליח לשכנע את האנשים ללכת לבנק פיזית ולפתוח חשבון, וא"כ אין כל כך מה לעשות, בעצם.
מידע שימושי - זהירות נוכל!!!
קבלתי את ההודעה הזאת ממקור שנראה אמין ואני מעבירה. (אני לא יודעת אם זה נכון, אבל בכל מקרה כדאי להיזהר.) כדאי מאוד לשים לב!!!
www.prog.co.il
אלא שלאחר שחשבתי על זה שוב, לא נראה לי לפנות אליו בכיוון של: פתיחת חשבון באפליקציה הינה מעשה שעלול לגרום לנוכליות.
כי מאוד יתכן שמבחינתו - העולם התקדם לדיגיטל, אז אל תחזירו אותנו אחורה.
אז כאן אני מתלבט איזה פתרון אפשר להציע לבעיה הזו.
אולי נציע שנטילת הלוואה לא תוכל להיעשות מבלי פגישה פיזית עם בנקאי? או שלא תוכל להיעשות מבלי שעבר זמן מה מפתיחת החשבון?
מה דעתכם? במיוחד אשמח למשוב ממי שמכיר כאלו שנפלו ברשתו של הנוכל, מה היה יכול לעזור במקרים שאתם הייתם עדים להם?
או שלדעתכם הנוכל הזה מסוגל להצליח לשכנע את האנשים ללכת לבנק פיזית ולפתוח חשבון, וא"כ אין כל כך מה לעשות, בעצם.
הנושאים החמים