זקוק לעזרתכם בפתיחת קובץ

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב,
אני בהגשה לבקשת היתרים להרחבת ביתי.
העירייה דורשת קובץ אעשור מהג"א על הממ" ד, וקיבלתי אותו כעת.

מי שמטפל לי בתיק אומר שהקובץ לא נפתח אצלו ואולי הוא לא תקין,
מישהו יכול לעזור לי ולבדוק אם הקטבץ המצורף נפתח אצלו?

תודה רבה!
https://drive.google.com/file/d/15FPH7Z7jBaed-BU5OAb6CFqasHYLbUpY/view?usp=drivesdk

העליתי לדרייב, כי לא תומך כאן בסוג הקובץ

• הוסף לסימניות
אני רואה שהקובץ בסיומת DWF וזה טוב
רק שנכנסה מילה אחרי DWFאז תמחוק אותה וזה אמור להפתח
התוכנה היא חינמית ואפשר להוריד אותה בקלות למחשב ע"מ לקרא את התכנית

• תודה
Reactions: 2OR
  • הוסף לסימניות
ניסיתי להוריד ולפתוח באמצעות אטודקס שהורדתי מהאינטרנט, ולא הצלחתי,כותב משהו על גרסא..
מישהו יכול אולי לנסות לפתוח אצלו?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוריד ולפתוח באמצעות אטודקס שהורדתי מהאינטרנט, ולא הצלחתי,כותב משהו על גרסא..
מישהו יכול אולי לנסות לפתוח אצלו?
לאיזו תוכנה הקובץ שייך?

• הוסף לסימניות
אני לא יודע, זה קובץ אישור תכנית שהגיע מפיקוד העורף על הממ"ד

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה שפותחת את הקבצים האלה . ניסיתי בכמה דרכים. אבל רשום שיש בעיה בקובץ. כנראה צריך שוב לבקש אותו מאיפה שהביאו ולציין שהקובץ לא נפתח .כי הם יכולים לשלוח שוב אבל את אותו קובץ שלא עולה ואז מה עשינו בזה?:D

• תודה
Reactions: 2OR

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה