זקוק לפתרון יצירתי

• הוסף לסימניות
תמונות אלו הן רינדור של קובץ שגדול יותר מ2 ג'יגה ולכן אין לי כרגע אפשרות לפתוח אותו,חבל לי כי יש שם כמה אובייקטים חשובים,והכיוון הכללי נראה טוב,האם יש פתרון למישהו?

קבצים מצורפים

• shida_bli_teura.jpg
    KB 989.1 · צפיות: 14
  • shida_bli_teura_2.jpg
    KB 977 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
לא עזר מה שכתבתי לך בעבר?
הרפרנס ו/או הפרוקסי.

• הוסף לסימניות
לוקח לו שעות לפתוח ולכן יצרתי חדש והבאתי ברפרנס , אבל יש לי שם מודלים שחבל לי עליהם,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1475486:
לוקח לו שעות לפתוח ולכן יצרתי חדש והבאתי ברפרנס , אבל יש לי שם מודלים שחבל לי עליהם,
מה???
מה הכוונה חבל לך אליהם, באופן שאמרתי לך אתה לא מאבד כלום.
שני האופנים שאמרתי לך, אלו הדרכים לעבוד.
ישנה עוד דרך למדל LOWPOLY, דהיינו עם מעט פוליגונים, אך במקרה שלך, הכל כבר ממודל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיל קוליוק;1475500:
מה???
מה הכוונה חבל לך אליהם, באופן שאמרתי לך אתה לא מאבד כלום.
שני האופנים שאמרתי לך, אלו הדרכים לעבוד.
ישנה עוד דרך למדל LOWPOLY, דהיינו עם מעט פוליגונים, אך במקרה שלך, הכל כבר ממודל.
הקובץ המדובר פשוט לא נפתח ולכן יצרתי קובץ חדש מההתחלה והשתמשתי בעצתך המועילה!!! אבל יש לי בקובץ הישן(נשוא ההודעה) מודלים שאני מעוניין בהם, עכשיו יש מבין?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב שקרקה;1475513:
הקובץ המדובר פשוט לא נפתח ולכן יצרתי קובץ חדש מההתחלה והשתמשתי בעצתך המועילה!!! אבל יש לי בקובץ הישן(נשוא ההודעה) מודלים שאני מעוניין בהם, עכשיו יש מבין?:rolleyes:
הקובץ לא נפתח, והוא שוקל יותר מ - 2 G?
אם הבנתי אותך נכון, הוא פשוט לא שמר לך את הקובץ.
תבדוק אם ליד הקובץ מאיה (בתיקה שלך), יש קובץ ריק (דהיינו ללא איקון של מאיה), שמשקלו כ - 2 G, אם כן, כפי שכתבתי לא נשמר לך הקובץ.
אם זהו לא המצב, תנסה לגרור את הקובץ האמור למאיה (כהסצינה ריקה).

נ.ב.
את האמת קצת בלבלת אותי :confused:, מכיון שחשבתי ששאלת בעבר, לפני שסגרת את המאיה, לכן כתבתי לך לעשות העתק הדבק, ולמחוק את מה שהעתקת לקבצים אחרים, כך היה אמור להיות לך פחות מ - 2 G.

• הוסף לסימניות
:(מתנצל על הבילבול,גיל. אנסה מחר(אני כעת בקורס בפרוג) ואינשללה שזה יצליח:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה