כללי זקוק לתמונה של אבנים ירושלמים

• הוסף לסימניות
אני זקוק לטקסטורה חינמית של אבנים מסודרות
מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או קישור לאשכול מתאים?

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה התמונות מצוינות
אבל אולי בכל זאת יש כאן למאן דהו תמונות של אבנים מסודרות וישרות באופן שאני אוכל לשכפל את התמונה מספר פעמים וזה יראה רץף אחד ארוך
[אולי אפילו בסגנון יותר חלק וישר ולאו דווקא ירושלמי...]

• הוסף לסימניות
הכותל

קבצים מצורפים

• הקטן.JPG
    הקטן.JPG
    KB 7.8 · צפיות: 36
  • מושלג.JPG
    מושלג.JPG
    KB 381.4 · צפיות: 39
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 272.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העוזרים והמסייעים ותודה רבה רבה ל"גרפקליק" על המאגר השימושי שלו
השאלה שלי היא האם יש למאן דהו תמונה שאפשר לשכפל אותה לשתיים ויותר וזה יראה רצף אחד ארוך

• הוסף לסימניות
תודה על הסיוע
אבל יש לי חסימה של רימון וזה לא מאפשר לי להיכנס
יש מצב להעלות לי לכאן דוגמיות של התמונות מהקישורית דנן

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להעלות
כנראה זה מדי כבד..
תן לי כתובת מייל אני אשלח לשם

• הוסף לסימניות
בתודה מראש
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה