זקן על הגדר

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
כדאי לטפל עוד בחלקה העליון של הגדר- בינתיים מודבק מדי כי אין שם עומק...
לדעתי תסדר את הצד הימני של המגבעת...[היא נראית מעוכה שמאלה וחסר שם קצת נפח...]
הקפלים ממש יפהפיים, והזקן נראה גבוה...

• הוסף לסימניות
מדהים!!
רק הערה קטנה, הצבע של בגדיו לא מספיק "זקן"...

• הוסף לסימניות
יפה!
הברכיים שלו קצת מדי זקופות ומשדויקות

• הוסף לסימניות
אויש, זה טוב..!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;867029:
יפה!

לא הבנתי את כוונתך

• הוסף לסימניות
איזו הבעה! ציור מיוחד ונהדר!!!
נכתב ע"י הצבעשבתמונה;867029:
יפה!
למה?
זה בגלל הפרספקטיבה, זה מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;866999:
מאוד יפה!
כדאי לטפל עוד בחלקה העליון של הגדר- בינתיים מודבק מדי כי אין שם עומק...

תודה!
יותר טוב עכשיו?

קבצים מצורפים

• 111.jpg
    KB 431.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בטח!
מוסיף ועוד איך!

*אגב, האם היחס בין אורך הידיים לרגליים אמור להיות ככה? יש לי הרגשה בעיקר בצד השמאלי שהיד קצת קצרה... לא? [אבל לא קריטי...-אולי אני טועה בהקשר ליחס...]

• הוסף לסימניות
או גדר מתחת לזקן....
מאוד נהנתי!
חזק!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;867113:
או גדר מתחת לזקן....
מאוד נהנתי!
חזק!!

אוֹה!, גדר מתחת לזקן!:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;867100:
בטח!
מוסיף ועוד איך!

*אגב, האם היחס בין אורך הידיים לרגליים אמור להיות ככה? יש לי הרגשה בעיקר בצד השמאלי שהיד קצת קצרה... לא? [אבל לא קריטי...-אולי אני טועה בהקשר ליחס...]

הימנית נראית לך קצרה כי היא מונחת על השמאלית ולכן גם הכתף שלה יותר למעלה

• הוסף לסימניות
חסר צל מתחת לנעליים.

מדהים.

• הוסף לסימניות
אהבתי, והשני עוד יותר טוב בעיניי, סגנון מסתורי ומביע..
אני חייב לציין שהכותרת שבחרת מעולה, ממש הסתקרנתי לראות מה מכילה הכותרת (אני חייב להודות שהצטייר בדמיוני משהו אחר לגמרי :D )

• הוסף לסימניות
מדהים!
האצבעות טעונות שיפור לדעתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה