כללי זק"א מרענן את עצמו?

• הוסף לסימניות
הקובץ שהגיע לידי.

(לשם ההגינות, ידי אינה במעל...)

תהנו:

קבצים מצורפים

• ZAKAbl_Nlogo_0001.jpg
    KB 28 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה זה לא חדש...נדמה לי שראיתי כבר פעם???

אגב אתה יודע מה הר"ת זק"א?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;268887:
אם אני לא טועה זה לא חדש...נדמה לי שראיתי כבר פעם???

אגב אתה יודע מה הר"ת זק"א?

איש קטן ז? :)

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי - זה מתחיל עם - זהו קילפנו אותו, אח"כ זה ממשיך לזהו קימבנו אותו... ואח"כ זהו קברנו אותו.....
וכמובן הכל בצחוק וברוח טובה....ח"ו ארגון זק"א עושה גדולות ונצורות ואני מקנא בחלק שלהם בעוה"ב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;268888:

היית כותב כך:
זה איש קטן?

עכשיו זה מובן, אלא אם כוונתך הייתה למשהו אחר.

• הוסף לסימניות
ז'כויות ק'הילות א'ורבניות...

:)

• הוסף לסימניות
חוצמזה לא נראה לי שזק"א יבזבזו את הלוגו שלהם לרמז שם של איש קטן נמוך צנום וכמעט לא קיים...

• הוסף לסימניות
מזכיר לי פרסומת לגז...

• הוסף לסימניות
נראה לי שזק"א בדרך לרענן אותך, איש קטן..

נכתב ע"י הילה בי;268926:
מזכיר לי פרסומת לגז...
יש בזה משהו.

עבורי החלק התחתון עורר קונטציות קומוניסטיות (כוככ, עלים, רקע אדום),
בעוד העליון הזכיר מוטיבים מ.. איזור הרייכסטאג (נשר פורס כנפיים..?) ר"ל.

• הוסף לסימניות
ולדעתי זק"א צריכה ריענון חזק הרבה יותר,
שיקראו לי אם הם צריכים גרפיקאית
(:

• הוסף לסימניות
לאור מה שנכתב כאן,, נראה לי שמה שצריך לעשות ללוגו הזה, זה להשטיח אותו ולהביא תמונה של שקית שחורה ליד כשמטאטא דוחף אותו פנימה.
זייפתם
קימבנתם
אכלתם אותה.

• הוסף לסימניות
הרשלה. רק לא זה, אל תשלח את זק"א לרענן אותי. מקטן ייהפך הכל לכלום, גארנישט...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה