• הוסף לסימניות
תמונה יפהיפיה

• הוסף לסימניות
תוכיחי שזה זריחה ולא שקיעה ;)

תמונה מקסימה!!

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

• הוסף לסימניות
ילד מהממם!
חסר ספייס בתמונה
והלוגו ענקק

• הוסף לסימניות
מיוחד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1837837:
תוכיחי שזה זריחה ולא שקיעה ;)

תמונה מקסימה!!

הי רחלי הנה הוכחה
שעת הצילום ואם את פוחדת שזה ערב אז תסתכלי על התאריך זה יום שישי בשעה כזאת כבר היה שבת
אני עדיין בשוק מעצמי שאני באמת מוכיחה לך :D:D:D:D:D:D
מה אני נראת לך שקרנית??????;);););)
צפה בקובץ המצורף 262661

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 173.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
פעם שלישית שאני פותחת
פשוט מעולה.
תפרגני עוד קצת מהסט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלכהאיזנשטט;1838059:
הי רחלי הנה הוכחה
שעת הצילום ואם את פוחדת שזה ערב אז תסתכלי על התאריך זה יום שישי בשעה כזאת כבר היה שבת
אני עדיין בשוק מעצמי שאני באמת מוכיחה לך :D:D:D:D:D:D
מה אני נראת לך שקרנית??????;);););)
צפה בקובץ המצורף 262661

משוגעת
צחקתי איתך....!

• הוסף לסימניות
מלכה, תמונה מדהימה!
צבעים יפהפיים!

• הוסף לסימניות
אימלה!!!
זה לא אמיתי הדבר הזה.
לגמרי פוסטר.

• הוסף לסימניות
משגע!
איזה צבעים!

• הוסף לסימניות
מיוחד!

איזה צבעים

• הוסף לסימניות
התמונה הזאת עושה לי חשק ללמוד צילום...
מבטיחה לך..
הכי אמיתי שיש...

• הוסף לסימניות
וואו.
זה מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה