כללי זרימת טקסט בין דפי מסטר שונים אוטומטי באינדיזיין

• פותח הנושא asf
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום וברכה

יש לי שתי דפי מסטר A וB איך אני עושה שבאת זרימת טקסט, שבמקום שיוסיף לי דפי A, שיוסיף לי דפי B אחרי שיש כבר A אחד.

הסבר: בא נגיד שיש בA איזשהו עיצוב שאני משתמש רק בדף ראשונה של כתבה, ואני רוצה שאחרי שאני השתמשתי עם זה, אינדיזיין יעבור אוטמטי לB.

או אם הדרך הראשונה אי אפשר, אז כשאני שם דף A ריק ואחרי זה דף B ריק, כשאני מתחיל הזרימת טקסט, שיעבור אוטמטי לB ויוסיף לי עוד דפי B לפי הצורך. (הנפק"מ בין זה לראשון, שבזה אני שם ידני מסטר B אחרי A, ולא מחכה שאינדי יעשה לי את זה)

מקווה שמספיק ברור

תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אם יש קשר בין דפי המסטר שאתה רוצה להשתמש בהם לבין סגנונות פסקה או אובייקט (כל מקום שמופיע סגנון X צריך להופיע מסטר Y), אז תוכל להשתמש ב-Mastermatic (לא חינמי):

http://www.id-extras.com/products/mastermatic

• הוסף לסימניות
כמדומני לזה נועד ההגדרה "מסגרת ראשית". תכונה שקיימת בגרסאות החדשות. שבה להבנתי מגדירים תיבת טקסט שהיא זו הראשית וממילא הטקסט מוזרם אליה.
לא מול אינדזיין ולא יכול לפרט יותר כעת.

כמובן זה מצד התשובה לשאלה. אבל מצד הפתרון הנח הרי הסקריפט של ר' אריאל יותר מתאים מסתבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1928403:
אם יש קשר בין דפי המסטר שאתה רוצה להשתמש בהם לבין סגנונות פסקה או אובייקט (כל מקום שמופיע סגנון X צריך להופיע מסטר Y), אז תוכל להשתמש ב-Mastermatic (לא חינמי):

http://www.id-extras.com/products/mastermatic

לא נראה לי שזה קשור.

כשיש לי בא נגיד כתבה ארוך, בעיקרון כל הכתבה אותו סגנון, וזה סה"כ משורשר בין כמה דפים.

מה שאני צריך זה אפשרות שירשור בין שתי מאסטרים אחרים, לדוג' בין A לB.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1928421:
כמדומני לזה נועד ההגדרה "מסגרת ראשית". תכונה שקיימת בגרסאות החדשות. שבה להבנתי מגדירים תיבת טקסט שהיא זו הראשית וממילא הטקסט מוזרם אליה.
לא מול אינדזיין ולא יכול לפרט יותר כעת.

כמובן זה מצד התשובה לשאלה. אבל מצד הפתרון הנח הרי הסקריפט של ר' אריאל יותר מתאים מסתבר.

בדקתי, ולא עובד.

אולי אני לא יודע איך להשתמש בזה :cool:

אני הגדרתי מסטר B כמסגרת ראשית, ושירשרתי טקסט עם שיפט כשהיה רק דף A אחד, וזה הוסיף לי עוד דפי A לי הצורך, אז שמתי A, וB לידו, ושירשרתי טקסט עם שיפט בA, ועוד פעם זה הוסיף לי רק A, ובכלל דלג על הB.

אז זה הכניס לי רעיון, יש דרך להגדיר באינדיזיין שזה לא ידלג על דפים באת שזה צריך להוסיף עוד דפים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1928790:
בדקתי, ולא עובד.

אולי אני לא יודע איך להשתמש בזה :cool:

אני הגדרתי מסטר B כמסגרת ראשית, ושירשרתי טקסט עם שיפט כשהיה רק דף A אחד, וזה הוסיף לי עוד דפי A לי הצורך, אז שמתי A, וB לידו, ושירשרתי טקסט עם שיפט בA, ועוד פעם זה הוסיף לי רק A, ובכלל דלג על הB.

אז זה הכניס לי רעיון, יש דרך להגדיר באינדיזיין שזה לא ידלג על דפים באת שזה צריך להוסיף עוד דפים?
אולי בטעות שרשרת לפי השוליים ולא לתוך התיבה הראשית? (בעיה שכיחה מאז)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1928421:
אני רק עכשיו שמתי לב לדבר מוזר, כשאני מגדיר לתיבת טקסט כ"מסגרת ראשית", זה נותן לי תיבת טקסט לא נעול* בדף חדש של המסטר הזו.

נכתב ע"י eliezer;1928866:
אולי בטעות שרשרת לפי השוליים ולא לתוך התיבה הראשית? (בעיה שכיחה מאז)
אני בדקתי אם יש עוד תיבה טקסט מתחתיו, ולא היה.

סיכום על מה שאני כבר ניסיתי עד עכשיו והתוצאות.

הגדרתי B כ"מסגרת ראשית"

שמתי A וכלום אחריו, ושירשרתי הטקסט** = מוסיף רק "A",
שמתי A ואחריו B, ושירשתי הטקסט** לA = מוסיף רק "A" ודולג על הB לגמרי,

הגדרתי A כ"מסגרת ראשית"

שמתי A ואחריו B, ושירשתי הטקסט** = זה בכלל לא רצה להישרשר דרך ה"מסגרת ראשית", זה הוסיף לי תיבה טקסט מעל ה"מסגרת ראשית", אבל כן עבר ל"B" (אולי בגלל שזה לא הישרשר לתוך הA בכלל?)

* ז"א שאני לא צריך ללחוץ Ctrl+Shift כדי לפתוח את זה.
** אופן השישור: אני מיבא הטקסט (ע"י העתק הדבק) לתוך תיבת טקסט חדש (ליד הדף הראשון), לוחץ על נקודת שירשור, מחזיק Shift ולוחץ באמצע התיבת טקסט הנעול שבתוכו אני רוצה לשרשר.

• הוסף לסימניות
אין דרך חוץ מידני? איך כולם עושים את זה?

• הוסף לסימניות
ידני חבר או הסקריפט של אריאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה