דרוש מידע זריקה והפכת לרזה

והלכת כבר לקנות?
נתנו לך לקנות?
מכירה משהו שהרופא אכן נתן לו מרשם אבל בבית מרקחת לא מכרו לו, והרופא החליף את המרשם לזריקות

רציתי לשאול מאיזה משקל נותנים לקחת את הזריקות?

אפשר לנסות - אבל קשה,
לדעתי תלוי בקופ"ח,
ואפשר לנסות לעשות קומבינות, ודי לחכימא...

התחלתי לקחת לפני חודש וחצי, ממשיכה עם המינון הנמוך (3 מ"ג)
מתחיל להשפיע מיד, עלי זה עובד בעדינות, פשוט מוריד את התאבון לא בצורה קיצונית,
אני רואה ירידה איטית אבל עקבית. בעז"ה שימשיך.
יכול להיות שאם עולים ל7 מ"ג משפיע יותר חזק, אבל אני לא רוצה משהו אגרסיבי, רוצה ללמוד לעשות את העבודה בעצמי ולהשתמש בזה כמשהו שעוזר מהצד.
מותר בהריון?

איחור של שלושה ימים בנטילת אוזמפיק, צריך להפחית מינון או שזה בסדר להמשיך במינון הרגיל ? ( הגבוה)

אפשר להמשיך במינון הרגיל ולשנות יום ,
לצורך העניין מעכשיו לקחת כל יום שני,
אפשר לקחת מינון רגיל ולחזור ליום הקודם,
אין משמעות כל כך ליום שבו לוקחים
רצוי שיהיה יום קבוע, אבל לא קריטי
( לפי תשובת רופא, מנסיון של שנה+ )

יש לי כמה זריקות שקניתי (סקסנדה)
ולא בשימוש.
מי רוצה ובכמה?

אני מוכרת זריקת אוזמפיק שרכשתי- אך כרגע לא משתמשת
במינון 1 מ"ג
המחיר שקניתי- זה מחיר מלא (לא מסובסד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה