- הוסף לסימניות
איך אפשר לברר מה נכון?בועה בתוך חומר זה לא משהו שאמור לקרות
אסור להזריק מזרק עם בועת אוויר- ממה שאני יודעת זה מסוכן
יש פה 2 דעות סותרות...
מה מקואר המידע של כל אחד מכם??
תודה רבה מראש!
איך אפשר לברר מה נכון?בועה בתוך חומר זה לא משהו שאמור לקרות
אסור להזריק מזרק עם בועת אוויר- ממה שאני יודעת זה מסוכן
הי חברות.
האם יש מישהי שביררה לעומק את הענין של הזריקות בהנקה?
הרופא אמר לי שזה לא חד משמעית שאסור
אבל עוד אין על זה מספיק מידע.
וכדאי לשאול רופאי ילדים
אשמח לשמוע מכן
לא רק בהנקה-
מענין גם לגבי הריון!
כל הבעיה שאפאחד לא לוקח אחריות כי הם טוענים שלא היה על זה מחקר...
מכירה נערה בת 17 שעשתה את זה ומרוצה מאודמישו יודע אם זה מאושר לנערים עם עודף משקל חמור האם זה בטיחותי?
רופאת ילדים אמרה לי שהיא רושמת לילדיםמישו יודע אם זה מאושר לנערים עם עודף משקל חמור האם זה בטיחותי?
הרופא כתב לי שצריך לזרוק, השאלה אם זה בגלל שהוא מפחד לקחת אחריות.אם יש לי חבילה חדשה של סקסנדה שתוקפה פג לפני מס' חודשים, צריך לזרוק או שאפשר לקחת?
השאלה היא האם זה יכול לא להועיל או גם חלילה להזיק?
מצאתי ברשת "טבלת קליקים לכל מינוני הויגובי" +הרבה הסבר על התרופה וכו',קניתי עכשיו ויגובי, אני צריכה לקחת חצי, אבל היה רק 1 מ"ג בבית מרקחת
כמה קליקים יש ב 1?
חסום בנטפרימצאתי ברשת "טבלת קליקים לכל מינוני הויגובי" +הרבה הסבר על התרופה וכו',
נראה לי שיש שם תשובות לכל השאלות...
חבל מאוד!!!חסום בנטפרי
כמה זמן את לוקחת?היי, משהי עברה בחילות והקאות וזה עבר לה? אפילו שחזרתי למינון קטן יותר..
אשמח בבקשה לטיפים
לקחתי חודשיים והכל ב״ה היה בסדר ואז התחלתי עם מינון 1.00 והתחיל לי תופעות מאוד קשות ועכשיו השבוע לקחתי 0.60 ואני עם בחילות קשות והקאותכמה זמן את לוקחת?
אולי זה קשור לפסח ולמצות?לקחתי חודשיים והכל ב״ה היה בסדר ואז התחלתי עם מינון 1.00 והתחיל לי תופעות מאוד קשות ועכשיו השבוע לקחתי 0.60 ואני עם בחילות קשות והקאות
תמשיכי במינון הנמוך עד שנרגע ואם אין לזריקה השפעה בתחושת השובע אז תעלי לאט במינון...לקחתי חודשיים והכל ב״ה היה בסדר ואז התחלתי עם מינון 1.00 והתחיל לי תופעות מאוד קשות ועכשיו השבוע לקחתי 0.60 ואני עם בחילות קשות והקאות
גם יכול להיות.אולי זה קשור לפסח ולמצות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //