דרוש מידע זריקה והפכת לרזה

בועה בתוך חומר זה לא משהו שאמור לקרות
אסור להזריק מזרק עם בועת אוויר- ממה שאני יודעת זה מסוכן
איך אפשר לברר מה נכון?
יש פה 2 דעות סותרות...
מה מקואר המידע של כל אחד מכם??
תודה רבה מראש!

וואו קריטי לי לדעת גם!!
אם משיהו נתקל במידע- נשמח מאד לשיתוף
הי חברות.
האם יש מישהי שביררה לעומק את הענין של הזריקות בהנקה?
הרופא אמר לי שזה לא חד משמעית שאסור
אבל עוד אין על זה מספיק מידע.
וכדאי לשאול רופאי ילדים
אשמח לשמוע מכן

לא רק בהנקה-
מענין גם לגבי הריון!
כל הבעיה שאפאחד לא לוקח אחריות כי הם טוענים שלא היה על זה מחקר...

מישו יודע אם זה מאושר לנערים עם עודף משקל חמור האם זה בטיחותי?

על מונג'רו [Mounjaro] שמעתם?
לפי המחקרים המונג'רו יעיל פי 2 מאוזמפיק [גם המחיר כפול מוויגובי, במכבי ומאוחדת יש הנחה של 50 אחוז]. מעניין...
ראה כאן וכאן.

עריכה.
לפי הבנתי המונג'רו מיועד בעיקרון לסכרת, ולחברה הזאת [אלי אנד לילי] יש זריקה אחרת המיועדת לירידה במשקל, ומחירה זול יותר מוויגובי, וגם אפקטיבית יותר. יתכן שזה יכנס לסל הבריאות בשנה הקרובה.

נערך לאחרונה ב:
יש מישהו שהתנסה במונג'רו?

מתעניני האשכול היקרים,
ממליצה לצפות בכנס מומחים בנושא טיפול בהשמנת יתר.
שנערך במרכז הרפואי מעיני הישועה בחודש האחרון, מצורף הקישור.
תוכלו להבין את סוגי הפתרונות עם ד"ר פביאן, ד"ר אלדר, וד"ר טולדנו,
שבמהלך הכנס עונים לשאלות הקהל.

https://youtu.be/4zexM5lynmI

אם יש לי חבילה חדשה של סקסנדה שתוקפה פג לפני מס' חודשים, צריך לזרוק או שאפשר לקחת?
השאלה היא האם זה יכול לא להועיל או גם חלילה להזיק?
הרופא כתב לי שצריך לזרוק, השאלה אם זה בגלל שהוא מפחד לקחת אחריות.

לא עברתי על כל האשכול הארוך,
מתעניינת לגבי וויגובי עבור מצב של טרום סכרת ומשקל גבוה,
זה גם משהו לכל החיים או שאפשר להתרגל ולהישאר רזים?
אשמח מאד לשיתוף מבעלי נסיון
תודה!

קניתי עכשיו ויגובי, אני צריכה לקחת חצי, אבל היה רק 1 מ"ג בבית מרקחת
כמה קליקים יש ב 1?

היי, משהי עברה בחילות והקאות וזה עבר לה? אפילו שחזרתי למינון קטן יותר..
אשמח בבקשה לטיפים

לקחתי חודשיים והכל ב״ה היה בסדר ואז התחלתי עם מינון 1.00 והתחיל לי תופעות מאוד קשות ועכשיו השבוע לקחתי 0.60 ואני עם בחילות קשות והקאות
תמשיכי במינון הנמוך עד שנרגע ואם אין לזריקה השפעה בתחושת השובע אז תעלי לאט במינון...
ואם לא נרגע, תתייעצי אם רופא או דיאטנית,
כשאני דיברתי עם דיאטנית היא אמרה לי: בכל פעם שנגמר תחושת השובע- להעלות במינון ב-2 קליקים בלבד! אין צורך ביותר...

סתם כך:
ככלל- רק אם לא מרגישים את תחושת השובע שהזריקה אמורה לתת- עולים במינון,
כי הגוף מתרגל לחומר ובאיזשהו שלב אין השפעה...
אולי זה קשור לפסח ולמצות?
גם יכול להיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה