דיאטה זריקות הרזיה ויגובי/מאונג׳רו - מי יודע איזה קופ"ח מסבסדת?

• הוסף לסימניות
לאחרונה יש שמועות ופרסומים על קופות חולים שמסבסדות את הזריקות היקרות הללו.
עד עכשיו אף קופה לא סבסדה אותם ומי שרצה להרזות היה צריך לשלם מחיר מלא

מי יודע איזה קופה מסבסדת?

נא לעדכן לתועלת הציבור.

• הוסף לסימניות
שמעתי שויגובי הולך להיכנס לסל הבריאות. ויעלה חצי ממחירו היום.

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי
הזריקות עוזרות לכם?
לא עזרו לי בכלום למניעת תיאבון

• הוסף לסימניות
לי רופא בכללית אמר שבמושלם יש 50 אחוז הנחה

• הוסף לסימניות
בכללית זה עדיין לא בסל
אבל המחיר ירד גם בפרטי
קניתי היום בסופרפארם מינון של 0.5 ושילמתי 579 ש"ח

• הוסף לסימניות
מאונג'רו במאוחדת מסובסד ב50 אחוז
מקבלים בקלות.

• הוסף לסימניות
אם אוזימפיק לא ממש עזר לי, יש לי מה לנסות את וויגובי?
או שזה סתם כסף לפח?

• הוסף לסימניות
ובכן, לאחר בירורים, אלו הם התוצאות:

מכבי יש הנחה של חמישים אחוז על ויגובי לבעלי ביטוח משלים שקבלו מרשם מרופא כי יש להם בי אמ איי בעייתי

כללית כמו מכבי יש סבסוד של ויגובי לשמנים בכפוף למרשם רופא

לאומית יש סבסוד של חמישים אחוז על מנג'רו שיעיל כפול מויגובי אבל גם עולה כפול ממנו כך שלאחר ההנחה מחירו יהיה כמו שעולה ויגובי כיום לפני סבסוד.

מאוחדת אין סבסוד לא על ויגובי ולא על מנג'רו, מה שכן, מהיום ניתן להשיג ויגובי בבית מרקחת של הקופה אבל במחיר מלא.

מחר היום האחרון למעבר בין קופות החולים ברבעון הנוכחי, מי שמשתמש בזריקות הרזיה מוזמן לעבור לקופות שמסבסדות את הזריקה.

נא לא לסמוך עלי ולברר שוב מול נציגי הקופה לפני שאתם עוברים.

• הוסף לסימניות
היום הייתי אצל רופא והוא אמר לי שבמכבי יש מימון של 50 אחוז אבל צריך שחוץ מ bmi גבוה צריך עוד בעיה רפואית, כמו אי ספיקת לב, או כליות, או שתהיה מת.
אם אתה מסכן ואין לך בעיות רפואיות כנראה לא יהיה לך מימון.
אגב: אם יש למטופל בעיית לחץ דם גבוה אמרה לי הרופאה שכנראה כן יאשרו בקופ"ח את התרופה.
גם לאחר מרשם צריך אישור מיוחד ממכבי וזה לא הנחה באופן אוטומטי.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם הזריקה נכנסה לסל הבריאות
ואיזה זריקה כן אפשר לקבל במאוחדת במחיר שפוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה