- הוסף לסימניות
כבר לאא. הכוונה ברורה, המחיר הוא כמעט אותו מחיר.
מינון ראשוני- חצי מחיר
5 מ"ג איזור ה600
15 מ"ג מעל 900
אבל עדיין חסכוני להשתמש ב15 מ"ג...
כבר לאא. הכוונה ברורה, המחיר הוא כמעט אותו מחיר.
אני לאאם מישהו יודע להגיד בודאות מה המחיר של מונג'רו במאוחדת
מזרק מספיק ל - 4 הזרקות = חודש בהזרקה חד שבועיתולכמה זמן מספיק כל מזרק
זו התרופה הכי חדשה שיש כרגעוהאם זה שוה יותר מויגובי ומדוע
מי שנותן את המרשם נותן גם את ההנחיותואיך זה עובד במינונים עם כמה מתחילים ועם כמה מסיימים
כל אדם עם התופעות שלווהאם התופעות לואי של זה יותר חזקות מויגובי
אז חבל על הכסף..והאם יש מה לקחת את זה אם אני לא בקטע לעשות דיאטה
אין לי מושגוכמה זמן קודם צריך להיות בביטוח המשלים במאוחדת לפני כדי לקבל את ההנחה
תודה
במונג'רו המזרק ננעל אחרי 4 הזרקות כך שלא רלוונטי..תודה על האינפורמציה
בדיוק אבא שלי בדילמה הזו . ככה הוא פשוט גם הבין מהרופא שלו שאפשר להשתמש אם זה במקרר יותר מחודש.
מעניין כי זה מאד משמעותי אפשר להחזיק מזרק במינון הנמוך לכמה חודשים.
זה נכתב פה בעוד אשכול אבל זה כנראה מידע מוטעה.במונג'רו המזרק ננעל אחרי 4 הזרקות כך שלא רלוונטי..
אז איך יודעים כמה להזריק? (כמה חומר יש בכל קליק וכד') יש מידע בעניין?זה נכתב פה בעוד אשכול אבל זה כנראה מידע מוטעה.
הכוונה כנראה שאחרי שמזריקים כמות של 4 מנות מלאות החומר שנותר ננעל.
אבא שלי כבר הזריק יותר מ 4 זריקות של 2.5 מ"ג על מזרק של 10 מ"ג
יש להם מחשבון באתראז איך יודעים כמה להזריק? (כמה חומר יש בכל קליק וכד') יש מידע בעניין?
mounjaro.co.il
ואוו תודה רבה!יש להם מחשבון באתר
אבל כדי שלא נחליד את המח שנתן לנו הבורא בחמלתומונג'רו מחשבון קליקים
זריקת ההרזיה מונג'רו - המהפכה בטיפול בהשמנה מונג'רו (Mounjaro) היא זריקה שבועית מבית חברת Eli Lilly המכילה את החומר הפעיל טירזפטיד (Tirzepatide).mounjaro.co.il
נניח ויש לי מזרק 10 מ"ג שזה אומר כל מנה מלאה 10 מ"ג (ובמזרק יש 4 מנות ס"ה 40 מ"ג)
ואני רוצה לקחת רק 2.5 מ"ג (רבע מנה של 10 מ"ג)
היות ובמזרק יש 60 קליקים עד שמגיע לספרה 1 שזו מנה מלאה
60 לחלק ל 4 = 15 קליקים.
ואם יש לי מזרק של 15 מ"ג ואני רוצה לקחת 2.5 מ"ג?
2.5 זה שישית מ 15 אז נסובב עשרה קליקים שישית מ 60 קליקים
ותן לחכם ויחכם עוד
על זה הנידון וכל אחד טוען אחרת בשמו ובשם הרופא שלוואוו תודה רבה!
הבנתי פה בעבר, שהתוקף של הזריקות מאוד קצר (משהו כמו חודש מהפתיחה) זה משהו שצריך להקפיד עליו? כי אם כן זה לא יפתור לנו את הבעיה..
יש פה עוד מיהו שיכול לחוות דעה מנסיון אישי?על זה הנידון וכל אחד טוען אחרת בשמו ובשם הרופא שלו
אני אישית אם הייתי מזריק לעצמי הייתי מקפיד על 30 יום מהפתיחה
אבל אני טיפוס מאד קפדן
www.prog.co.il
יומיים זה כלום.האם כבר בימים הראשונים רואים שינוי
חברתי לקחה לפני יומיים 0.25 ויג'ובי
ואמרה שלא מרגישה שום שינוי
לא בתאבון ולא בירידה
האם זה לוקח זמן עד שמשפיע
מתי מתחילים לראות ירידה
לא מצליחה להיכנסיש להם מחשבון באתר
אבל כדי שלא נחליד את המח שנתן לנו הבורא בחמלתומונג'רו מחשבון קליקים
זריקת ההרזיה מונג'רו - המהפכה בטיפול בהשמנה מונג'רו (Mounjaro) היא זריקה שבועית מבית חברת Eli Lilly המכילה את החומר הפעיל טירזפטיד (Tirzepatide).mounjaro.co.il
נניח ויש לי מזרק 10 מ"ג שזה אומר כל מנה מלאה 10 מ"ג (ובמזרק יש 4 מנות ס"ה 40 מ"ג)
ואני רוצה לקחת רק 2.5 מ"ג (רבע מנה של 10 מ"ג)
היות ובמזרק יש 60 קליקים עד שמגיע לספרה 1 שזו מנה מלאה
60 לחלק ל 4 = 15 קליקים.
ואם יש לי מזרק של 15 מ"ג ואני רוצה לקחת 2.5 מ"ג?
2.5 זה שישית מ 15 אז נסובב עשרה קליקים שישית מ 60 קליקים
ותן לחכם ויחכם עוד
אבא שלי מתכנן להישאר על 2.5 מ"ג כרגע כי זה משפיע עליו חזק (ירד 13 קילו בפחות מחודשיים)
זה אומר שמזרק של 10 מספיק ל 16 מנות כמעט 4 חודשים
אבל נראה לי מוגזם להשתמש 4 חודשים עם אותו מזרק
אף אחד לא יודע?מישהו יכול לכתוב מעודכן להיום מה המחיר במאוחדת שיא
לאוזמפיק לוויגובי ולמונג'רו
השתמשנו גם 4 חודשים אחרי הפתיחה.יש פה עוד מיהו שיכול לחוות דעה מנסיון אישי?
זה ממש ממש חשוב לי
תודה רבה
וויגובי 1 מ"ג, סביבות 600 ש"חאף אחד לא יודע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים