התייעצות זריקות הרזיה - מה לא לאכול

האם זריקות הרזיה עלולות לפגוע בפוריות? כדאי לאישה בגיל צעיר לקחת את זה ?
לא נראה לי שיש מישהו שאומר שזה יכול לפגוע
אבל
לא לוקחים בהריון ובהנקה
וכאמור- כשמפסיקים לקחת עולים די מהר...
אז בראיה שלי אין טעם

לא נראה לי שיש מישהו שאומר שזה יכול לפגוע
אבל
לא לוקחים בהריון ובהנקה
וכאמור- כשמפסיקים לקחת עולים די מהר...
אז בראיה שלי אין טעם
למה? אני לוקחת מונגרו', תינוקת בת 9 חודשים,
הרופא לא שלל בכלל.

האם זריקות הרזיה עלולות לפגוע בפוריות? כדאי לאישה בגיל צעיר לקחת את זה ?
אני לוקחת כדי להגיע מאוזנת לטיפולי פוריות...
אין חשש לפגיעה בפוריות
אבל בגלל שלא נבדקה ההשפעה לטווח הארוך על עוברים ממליצים להפסיק עם הזריקות 3 חודשים לפני הריון

ממליצה לקרוא את הכתבה המקיפה שהיתה ביתד (אני חושבת) על הנושא
ממש למדתי מזה הרבה
מאוד מעניין
ובאופן כללי כתבה מאוד אופטימית, לדבריהם יהיו המון! תרופות חדשות ויעילות יותר לירידה במשקל.
כדורים במקום זריקות (שבארה"ב כבר יש), וכן זריקות שיוכלו לקבל פעם בשנה (כמו חיסון לשפעת) וכו'.

משהו יודע אם וויגובי נכנסה לסל במאוחדת?

לפי מה שידוע לי - רק לBMI מעל 31 + גורם סיכון נוסף
אני קיבלתי דחיה:
1753795978932.png

• תודה
Reactions: Y
קיבלתי דחייה לא ברורה. יכול להיות שמחייבים מעקב דיאטנית

למעשה תבעתי את הביטוח הפרטי ונראה שלהם אין תנאים. עוד לא ראיתי את הכסף זה בתהליך

עוד מישהו חווה נפילות סוכר בעקבות הזריקה? הסוכר מתחת לממוצע. לא מבינה בסוכר בכלל ואין במשפחה, לכאורה זה בגלל הזריקה.

עוד מישהו חווה נפילות סוכר בעקבות הזריקה? הסוכר מתחת לממוצע. לא מבינה בסוכר בכלל ואין במשפחה, לכאורה זה בגלל הזריקה.
וואוו
תוהה כבר זמן איך המנגנון עובד ואיך זה לא קורה לכולם.

איך את יודעת שיש לך נפילת סוכר? למה מדדת?
בעיקרון היפו זה דבר מסוכן מאוד אבל מורגש היטב (בשונה מהיפר שלא מורגש ומסוכן רק בטווח רחוק)

יש לי עייפות קיצונית ב3 ימים אחרי הזריקה, הדיאטנית ביקשה בדיקות דם ושם ראו שהממוצע ממש ירד מאז שהתחלתי את הזריקות.
הממוצע של מה?
סוכר בדם בודקים בשתי אופנים (הידועים לי):
מצ"ב עכשווי ממש (גלוקוז) והוא מעיד רק על הרגע הזה ומשתנה בדקות.
ממוצע שלוש חודשים (המוגלובין מסוכרר HbA1c)
ממוצע נמוך בגדול זה דבר טוב, מרחיק מסכרת, ודי נדיר שמעיד על בעיה.
הגיוני שהממוצע ירד כי זו תרופה שבמקור יועדה בדיוק לזה.

הרופאה אמרה לך שהממוצע שלך נמוך מדי?
כמה זמן את מזריקה?
כמה ירדת ובכמה זמן?

(לדעתי חלק גדול מתופעות הלוואי נובעות פשוט מזה שהגוף לא מקבל מספיק אוכל. יש אנשים שיורדים בדרסטיות ומתפלאים שיש נשירה או חולשה וכו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה