התייעצות זריקות הרזיה - מה לא לאכול

כמו המעבר מחושך לאור.
כלומר, מזריקות שרק מפריעות לזריקות שפועלות.

לא זוכרת בדיוק, אבל נראה לי ההשפעה ממש הייתה ממינון חצי.
זה כנראה לא רק המינון, אלא גם החומר שמצטבר בגוף יותר מחודש.
תודה!
האם עדיף להתחיל במינון של 1 מ"ג שיהיה תואם בערך להשפעה של 3 מ"ג סקסנדה?
לא חבל על הזמן והכסף במינון של 0.25 מ"ג?

האם עדיף להתחיל במינון של 1 מ"ג שיהיה תואם בערך להשפעה של 3 מ"ג סקסנדה?
לא חבל על הזמן והכסף במינון של 0.25 מ"ג?
אצלי היה פער גדול של כמה חודשים בין הסקסנדה לוויגובי אז לא יודעת איך זה במעבר ישיר.
בכל מקרה מדובר בחומר פעיל אחר. לא?
תעשו טובה לעצמכם ואל תדלגו על שלבים. אפשר לסבול נורא מתופעות לוואי כשלא עושים את זה נכון. זה חומר פעיל חזק וצריך מאד להזהר.

אצלי היה פער גדול של כמה חודשים בין הסקסנדה לוויגובי אז לא יודעת איך זה במעבר ישיר.
בכל מקרה מדובר בחומר פעיל אחר. לא?
תעשו טובה לעצמכם ואל תדלגו על שלבים. אפשר לסבול נורא מתופעות לוואי כשלא עושים את זה נכון. זה חומר פעיל חזק וצריך מאד להזהר.
תודה מאד, באמת!
יודעת אם אפשר לרכוש מינון גבוה יותר ולהזריק את המינון הנמוך או שהמזרק ננעל אחרי 4 הזרקות?

יודעת אם אפשר לרכוש מינון גבוה יותר ולהזריק את המינון הנמוך או שהמזרק ננעל אחרי 4 הזרקות?
אני כבר כמה חודשים קונה את המינון של 2.4 למרות שמזריקה בפועל 1.0
זה אומר שהמזרק מחזיק לי חודשיים וחצי.

הבעיה שבהתחלה הרופאים נוטים שלא לדלג. אני התחלתי חודש חודש לפי המינון המומלץ עד 1.0 ואז נעצרתי והמשכתי לבקש מהרופא מינון של 1.7 ואז 2.4. לא ניסיתי לדלג. אפשר לנסות, תלוי כמה הרופא יעלים עין מהנהלים.

אשמח לדעת מנסיון של הוויגובי האם בהעלאת המינון מ 0.5 ל 1
הירידה במשקל מזורזת יותר?
והתופעות לוואי?

אשמח לדעת מנסיון של הוויגובי האם בהעלאת המינון מ 0.5 ל 1
הירידה במשקל מזורזת יותר?
והתופעות לוואי?
זה מאד אינדיווידואלי.
אני כן הייתי צריכה את זה כי החצי לא מספיק השפיע.
ההשפעה כמובן טובה יותר אבל התופעות לוואי לא ממש החמירו כי עשיתי את זה מדורג כמו שצריך.

האם הויגובי גורם לירידה בחדות הראייה??
דחוף אם מישהי יכולה לענות לי

האם הויגובי גורם לירידה בחדות הראייה??
דחוף אם מישהי יכולה לענות לי
לי בתחילת השימוש בוויגובי היה נפילות סוכר יותר מכרגיל
וחלק מהתופעות בנפילת סוכר זה טשטוש בראיה
יכול להיות שיש לך ירידה קלה בסוכר?

וחלק מהתופעות בנפילת סוכר זה טשטוש בראיה
יכול להיות שיש לך ירידה קלה בסוכר?
הגיוני כי הורדתי גם מאכלים מתוקים.
איך בודקים את זה?

אולי הימנעות מפחממות?
או עבודה מרובה מול מחשב??
אני ממש לחוצה מזה
עייפות (ההכנות לחגים)
לחץ דם גבוה

נכון, גם לי..
זה יותר מתבטא בחולשה ורעד, לא?
זה רעד שאי אפשר לפספס... וקצת בלבול

הגיוני כי הורדתי גם מאכלים מתוקים.
איך בודקים את זה?
יש לך גם חולשה, רעידות בידיים, תחושה של ערפול במח?
אם כן תאכלי משהו מתוק, ולהבא תקפידי על צריכה מתונה של פחמימות מורכבות במהלך היום כדי לא להגיע לנפילות.
ואם זו הסיבה היחידה אצלך לנפילות סוכר זה אמור להתאזן תוך כמה שבועות עד שהגוף מתרגל לזריקה ולצריכה נמוכה של סוכרים

@חיה4
לקחתי בעבר סקסנדה, היה לי תופעות לוואי נוראיות, רוצה להתחיל ויגובי, אמור להיות אותם תופעות לוואי?
יש חשש להתחיל עכשיו בחגים? לחכות לאחרי?
גם לי הסקסנדה עשתה תופעות קשות ולא עזרה כמעט לרדת.
הוויגובי זה עולם אחר, קסום, אצלי.
יש כאלה שמגיבים אחרת, כנראה, לפי התגובות פה אז לא לוקחת אחריות. :)

לא הייתי מחכה לאחרי החגים.. גם ככה המינון הנמוך של רבע לא כזה השפיע (עלי) ולא היו בכלל תופעות לוואי. כדאי לתת לגוף להתחיל להתרגל.
וגם אם זה יתחיל להשפיע קודם - בחגים - זה רווח נקי שלך!

לא הייתי מחכה לאחרי החגים.. גם ככה המינון הנמוך של רבע לא כזה השפיע (עלי) ולא היו בכלל תופעות לוואי. כדאי לתת לגוף להתחיל להתרגל.
וגם אם זה יתחיל להשפיע קודם - בחגים - זה רווח נקי שלך!
ואם התופעות לוואי יתחילו בחגים? אני פוחדת מזה מאוד.
ברור שהירידה במשקל וחוסר תאבון כדאיים בחגים....
מתלבטת רק בגלל התופעות לוואי, יום כיפור , אם ארגיש רע בגלל זה, זה לא שווה.
אולי באמת אחרי יום כיפור?

נכון, זה מידי קרוב להזריק לפני יום כיפור. אני הזרקתי בחמישי שעבר כדי שיעבור שבוע..

נכון, זה מידי קרוב להזריק לפני יום כיפור. אני הזרקתי בחמישי שעבר כדי שיעבור שבוע..
אולי עדיף דוקא סמוך ליום כיפור להזריק?
כי יום יומיים אחרי ההזרקה אין לי תאבון לכלום, אני כמעט צמה, מצד שני חלשה..
מתלבטת..
וגם אני צריכה להעלות מינון ל 1 בשבוע של סוכות, מתלבטת אם לחכות לאחרי סוכות..לדלג שבוע, מה מיעצים פה?

וגם אני צריכה להעלות מינון ל 1 בשבוע של סוכות, מתלבטת אם לחכות לאחרי סוכות..לדלג שבוע, מה מיעצים פה?
להמתין עם עליית מינון זה תמיד טוב.
כי מגיע שלב שאין לאן להתקדם...
(למרות שעובדים על אישורים למינון של וויגובי ממש גבוה.. זה יהיה מעניין)

האם ניתן לקחת את הויגובי (מינון 1) כל 10 ימים, ולא כל שבוע כמקובל?
שמתי לב שעלי זה משפיע לטווח של יותר משבוע
(בדיעבד, היות שלא היה בבית מרקחת, ונדרשתי להמתין עד שיגיע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה