כנ"למה השאלה אם יש B12 נמוך הולכים פעם בשבוע לאחות ומקבלים חיסון וזה עולה פלאים
נכוןמה השאלה אם יש B12 נמוך הולכים פעם בשבוע לאחות ומקבלים חיסון וזה עולה פלאים
אפשר אח"כ לתפקד עם היד הזו ?עוזר מאד
בהחלט תלוי באחות שמזריקה
היו פעמים שממש לא הרגשתי והיו פעמים שכאב כמה שעות השריר, לא נורא אז אל תלחצי...
לא נורא,יש זריקות יותר מפחידותאפשר אח"כ לתפקד עם היד הזו ?
במחשב וכאלה?
כבר עבר זמן מאז שעברתי את זהאפשר אח"כ לתפקד עם היד הזו ?
במחשב וכאלה?
כדור B12 זה דבר בסיסי וכן ברזל בעירוי לא חסר נשים במצבים שמקבלות את זהיש לי מחסור גם בB12 וגם בברזל, הרופא המליץ לי על כדור B12 ועל ברזל בעירוי, מישהי התנסתה בזה?
גם מניסיוני הזריקות מועילות מאד, בלי השוואה לכדורים, ומעלות פלאים את רמת הוויטמין.אשמח לשמוע מנסיונכם
לגבי עירוי ברזל, בפעם ראשונה עושים את זה בטרם בצורה איטית מאוד לוקח יותר משעתיים ובצורה מבוקרת בבדיקת לחץ דם כל חצי שעה, ובפעמים הבאות עושים את זה בקופ"ח מהר יותר כחצי שעה כל פעם,יש לי מחסור גם בB12 וגם בברזל, הרופא המליץ לי על כדור B12 ועל ברזל בעירוי, מישהי התנסתה בזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים