שיתוף זריקת הטבעת + סרטון תהליך

• הוסף לסימניות
The Ring of Rescue 1 Coloring 57.jpg
The Ring of Rescue 1 Pencil 57.jpg
57.jpg

• הוסף לסימניות
הכל מטורף אבל האינק פשוט מושלם!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה כל כך טוב...
כל כך טוב שישי לי היערה, אם יורשה לי.
בפריים שרואים את המלך מפרופיל, הגיוני שהווילון יסתיר חלק ממנו, ולא כמו שזה כעת-
כאילו המלך בולט החוצה והווילון מאחוריו.
לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
אפילו יותר יפה מהצבע, יש משהו מאוד גרפי ויפה בשחור לבן.
וואו תודה
זה כל כך טוב...
כל כך טוב שישי לי היערה, אם יורשה לי.
בפריים שרואים את המלך מפרופיל, הגיוני שהווילון יסתיר חלק ממנו, ולא כמו שזה כעת-
כאילו המלך בולט החוצה והווילון מאחוריו.
לתשומת ליבכם.
נכון בהחלט את צודקת, פשוט רצינו מאד להדגיש את המלך במקום הזה. אנחנו שמחים שאת ככה מעיינת ומתעניינת בכל פרט!!

• הוסף לסימניות
וואו- איזה רמה!!! האיק, הצביעה, התאורה!!!
אני שמחה שיש לי פה את ההזדמנות לומר לכם עד כמה אני נהנית מספרי הקומיקס שכ''כ ברמה שאתם מוציאים........
תמשיכו כך....

• הוסף לסימניות
מ ה מ ם ! ! !
מושלם!!
תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
איזו הקפצה בחיי... :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה