זרעי צ'יה - איך בודקים?

• הוסף לסימניות
אחרי שהשתכנעתי כאן בפרוג לגבי המעלות של זרעי צ'יה החלטתי להתחיל לאכול אותם
אבל איך בודקים אותם?
הם קטנטנים, ונראים נקיים מאוד.

• הוסף לסימניות
ב"ה

באמת צריך להזהר לנו נוצרו שם חוטים ודביקות עם תולעים וכדו'

לכאו' אם מחזיקים בפריזער לא נוצרים תולעים חדשים

אבל לברר שאין חרקים קיימים וכדו' יש לשאול את הרב ויא שליט"א

• הוסף לסימניות
איך באמת אוכלים את זה? שמעתי שצריך לטחון את זה רגע לפני האכילה ? איך טוחנים ?וכמה אוכלים ליום?
זה באמת כל כך בריא?

• הוסף לסימניות
לפי מה שזכור לי מהשיעורים של הרב ויא
אם טוחנים לא צריך לבדוק, אבל אל תסמכו עלי אלא תבררו

• הוסף לסימניות
2-3 כפיות ליוגורט או לסלט, אין צורך לטחון.
לא יודע מה הגדר, אבל אני אישית (צורך אותו שנים) לא מצאתי אף פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1534449:
2-3 כפיות ליוגורט או לסלט, אין צורך לטחון.
לא יודע מה הגדר, אבל אני אישית (צורך אותו שנים) לא מצאתי אף פעם.

הם נראים נקיים מאוד
השקית במקרר
השאלה איך בדיוק לברור, הגודל קטנטן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1534503:
הם נראים נקיים מאוד
השקית במקרר
השאלה איך בדיוק לברור, הגודל קטנטן

למעשה הגודל לא מעניין אותנו, מעניין אותנו החרק אם קיים.
אני חושב שמספיק לדגום ולבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה