זרקורים

איך התמונה?

• מושלמת

• אהבתי מאוווד

• יפה

• נחמד, לא מלהיב

• לא משהו

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
  • הוסף לסימניות
בעיניים.
אוהבת את התפיסה הזו, גם אתם?

IMG_8104 copy.png

• הוסף לסימניות
מלכי
תמונה מקסימה
עיבוד יפה

• הוסף לסימניות
מותק של תמונה, איזה מבט דבש!!

סתם שאלה בקשר לעיבוד,אפשר;)?
אני רואה שאת תמיד נוטה לעיבודים מאוד חומים, כשאת מגישה ללקוח אלבום, את מגישה לו אלבום שלם עם כזה סגנון עיבוד?

• הוסף לסימניות
תודה חברות
רחלי - סתם מעניין למה את לא שואלת את השאלה הזו את כל הצלמות... ;)
אבל אני אענה לך שלא, יש תמונות שמתאים להן עיבוד כזה ויש שמתאים (לי בעיניים, או לאופי הלוקיישן, התאורה, התמונה בכללי וכו) אחר.
אבל מעניין אותי למה כמה שאלו על חום?! יותר סגלגל, כהה, אבל חום?! המקום עצמו הוא חום, העצים חומים - העיבוד לא.
ואגב, זה ממש ממש לא תמיד, תסתכלי בתיק עבודות שלי ותראי שאין שם בכלל כזה סגנון.
בגלל שלאחרונה העיליתי כמה תמונות עם כזה סגנון עיבוד...

רחל - הישיבה זה פשוט תוך כדי קימה / התיישבות (כבר לא זוכרת מה בדיוק, אבל כל הזמן התרוצץ... ג'ינג'י אמיתי... ;))

• הוסף לסימניות
אל תבהלי ממני.. אני לא כזו מפחידה...;)
פשוט כי ראיתי שאת מעבדת באותו אופי ממש את כל התמונות שלך, לכן עניין אותי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפיסה מותק והתאורה גם יפה מאוד

• הוסף לסימניות
:)
תודה חברות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה