זרקור, חדש ישן ומעורר עניין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1500106:
מוזר, התקשרתי היום ואמרו ששולחים רק דוגמית אחת. מכאן ומתגובות באשכול על מחירי המנוי עושה רושם שמדברים שם במספר קולות. נסי אולי להתקשר מחר, יתכן שתיפלי על נציגה אחרת.

בפרסום שלהם היה כתוב שמבצע ה-2 דוגמיות הוא רק עד יום חמישי (שבוע שעבר)

• הוסף לסימניות
קצת מוזר לדבר על מנוי לשבועון בלי לתת אופציה לדוגמית
אני שואלת שוב:
מישהי יודעת מה ההבדל, אם קיים, בין העיתון העיתון הוותיק למחודש? חוץ מהגרפיקה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1500221:
אני שואלת שוב:
מישהי יודעת מה ההבדל, אם קיים, בין העיתון העיתון הוותיק למחודש? חוץ מהגרפיקה....

לפי המכתב שקיבלנו עם העיתון הותיק האחרון.

בעיתון החדש יהיו: תוספת עמודים, תוספת מדורים, תוספת סיפורים.

ביום רביעי / חמישי נקבל אותו ונעדכן אותך בעז"ה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1500221:
אני שואלת שוב:

הם שולחים דוגמית, תתקשרי ותבקשי, אני הזמנתי 2 דוגמיות.

• הוסף לסימניות
בעיתון החדש יש כתבות של סופרות כמו: לאה פריד ממשיכה את הסיפור "המסע הארוך של נאן" וכן חיה הרצברג ורות רפפורט כותבות בוט מדור.
חוצמזה יש בעיתון 48 עמודים במקום 32 שיה עד עכשיו, גם הגודל של העיתון משתנה ל-A4 מלא.
אני משווקת להם את הגליונות לכל שאלה נוספת ניתן לפנות אלי באישי

• הוסף לסימניות
לכל השואלים/שואלות.
דיברתי עכשיו עם הבעלים, ומסתבר שהיה מבצע אחד עד אתמול והיום יש מבצע אחר, ולכן יצא הרושם שיש מספר קולות. אך לא כך.

לכן הנתונים נכון להיום הם כך:
- עד אתמול היה ניתן לקבל 2 דוגמיות חינם. מהיום לא מציעים דוגמיות חינם. מי שמעונין יכול לבקש לקבל דוגמית ויקבל דוגמית אחת חינם להתרשמות.
- מחירים: יש מבצע היכרות כרגע של חודש ראשון ב20 ש"ח. לאחר מכן זה עולה 55 ש"ח לחודש לשנה הראשונה.
- מי שרצה לדעת לגבי שינויים: העיתון החדש גדול יותר, מהדורה צבעונית ויפה יותר, נוספו הרבה מדורים, נוספו כותבים ידועים, כל העיתון עבר עריכה מחודשת של העורכת לאה פריד. אך כמובן זרקור כמו זרקור שידרג ושינה אך שמר הל הטעם הייחודי שכולם נהננו ממנו עד היום.

• הוסף לסימניות
עד מתי המבצע של ה20 שקל?
וכן, ביקשתי דוגמית אחת חינם, ולא נתנו לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בינה;1500303:
בעיתון החדש יש כתבות של סופרות כמו: לאה פריד ממשיכה את הסיפור "המסע הארוך של נאן" וכן חיה הרצברג ורות רפפורט כותבות בוט מדור.
חוצמזה יש בעיתון 48 עמודים במקום 32 שיה עד עכשיו, גם הגודל של העיתון משתנה ל-A4 מלא.
אני משווקת להם את הגליונות לכל שאלה נוספת ניתן לפנות אלי באישי

ד"ש...:D
יש מצב לקבל דוגמית ממך?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מגה;1500068:
גם אני הזמנתי את 2 הדוגמיות
לילדים שלי יש מנוי במרווה לצמא, וומענין אותי האם הם יעדיפו את זרקור.

המרווה הוא חודשי למיטב זכרוני לא?

• הוסף לסימניות
לא.
המרווה שבועי.

• הוסף לסימניות
אז מה?
סתם זרקו את שושנה הוכוולד??
בעצם כל הקרדיט על העיתון המיוחד הזה שמור לה!

• הוסף לסימניות
:(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה לא פרסמו בכלל במודיעין עילית?:(:(:(
מה המידור הזה?:mad:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1500657:
למה לא פרסמו בכלל במודיעין עילית?:(:(:(
מה המידור הזה?:mad:

אנחנו תמיד האחרונים בכל מיזם פירסום שהוא. מה נולדת אתמול?

• הוסף לסימניות
הבעלים בחרו מספר מאד מצומצם של ערים ששם יפרסמו את העיתון,
ובהמשך יגיעו גם אליכם, אין מה לדאוג.....

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי עכשיו ואמרו שישלחו לי עיתון אחד לדוג'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1500321:
עד מתי המבצע של ה20 שקל?
וכן, ביקשתי דוגמית אחת חינם, ולא נתנו לי.

בדקתי,
אכן היו פקידות שלא ידעו על האפשרות של הדוגמית חינם. כולן עודכנו.
לגבי המבצע, לא ידוע כרגע עד מתי יהיה, בהתאם לפרסומים כל פעם מתעדכן המבצע.

לגבי מודיעין עילית מי ששאלה.. השבוע ייכנס בעז"ה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה